Élőszereplős sorozat készül a Portal alapján

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 3.
  • Cooltúra
Link másolása
Élőszereplős sorozat készül a Portal alapján, amit ingyenesen követhetünk majd a Machinima YouTube-csatornáján. A szériáért a Fallout: Nuka Break rajongói kisfilm készítői felelnek.

Március 15-én, a Machinima YouTube-csatornáján indul majd élőszereplős Portal-sorozat, amiért a 2011-es Fallout: Nuka Break készítői felelnek. A Wayside Creations szerint az Aperture R&D címet viselő széria a Portal sötét humorára épít, így afféle sitcom lesz, ami az Aperture Laboratories hétköznapjaiba enged betekintést. "Rajongóktól rajongóknak", mondják a készítők - a teasert itt találjátok meg belőle:

16.
16.
Peti777
Nekem ez tetszik mert jó a történet.
15.
15.
Qmi05
#11: Miután végigtoltam törtben, megvettem és azt hiszem gondolkodás nélkül kiadtam én is rá egy zsák pénzt egy ünnep alkalmával...2,5 Eurot... Legjobban a játék Globál hangulata fogott meg, atomkirály játékok egyike. De nagyon remélem, hogy Te gondolkodás nélkül megvetted az Alien: Colonial Marinest és a Crysis 3-at is díszdobozban nagy felárral a 0. napon :D de ne csüggedj, ha még akarsz ilyen jó játékokat, akkor a Sniper: Ghost Warriort is rendeld be elővételben, tuti vétel lesz :D (az első része is hozta a "színvonalat" XD).
14.
14.
Giggsy
#11: Utálok személyeskedni, de te vagy nem vagy százas, vagy csak trollkodsz. Egyrészt mikor volt a Portal2 13 ezer (konzolos vagy? azon talán lehet, hogy volt annyi) Másrészt a játék rövid, de azért a kétórástól bőven messze áll. Két óra max akkor lehet (és még akkor sem biztos) hogy ha minden fejtörőt, utat ismersz, és emlékezetből végig tudsz rajta rohanni. Ami a nehézséget ismeri, mainstream játék évek óta nem dolgoztatta meg ennyire az agyat. A nulla újítás is nettó hülyeség, szerinted a különböző folyadékok minek nevezhetők akkor? Nem rémlik, hogy az első részben lettek volna ilyenek. A történet jó, GLaDOS és Wheatly poénjai egytől-egyig ülnek, ahogy a gyárigazgató hangfelvételei is szórakoztatóak, a különböző kihelyezett "munkavédelmi táblák" pedig valami frenetikusak.
Nem lehet, hogy véletlen az első részt telepítetted újra, és azért írsz ekkora faszságokat?
13.
13.
Rakottkrumpli
De hogy néha a hírhez is szóljak :P Nekem nem nagyon tetszik a trailer alapján, viszont egy olyan turretet elfogadnék a szobám sarkába.
12.
12.
Rakottkrumpli
#11: Kit érdekel, hogy mennyi idő alatt dobták össze és hogy milyen textúrákat használtak? Ha egy jó játékról van szó engem nem érdekelnek a részletek. A duke nukemet 10 évig csinálták mégis értékelhetetlen lett és azt sem 3000 Ft-ért adták. A sztorija sem volt rövidebb, mint a codnak pl. vagy a mai játékok 90%-ának. Ez egy jó játék és az olyanok, mint te, akik megbánták a vásárlást, szerintem egy elég kis százalékát alkotják a portal 2 megvásárlóinak. Persze tudom mi vagyunk ilyenkor a vakok meg a barmok, de ez van, bocsánat, hogy tetszik!
11.
11.
Falcon
szerintem csak az írjon védőbeszédet aki eredetiben megvásárolta 13 ezer forintért és nem zavarta hogy a játék 90%-ban ugyanazt a textúrát lehet látni a pálya 2db téglalap egy folyosóval összekötve pár magaslati ponttal amire fel illetve le ugorhatunk ráadásul 0 újítással!! az első részhez is úgy csinálták hogy másik 4 játék volt e lemezen úgy korrekt volt de így magába borzalom a fejlesztők meg röhögnek a markukba mert nem kellet csinálniuk semmit az első részben megalkotott falakat fegyvert, textúrákat átvariálták és eladták 2000x profittal csak a kritikusok megkenése került a legtöbbe mert hogy ezt 2 hónap alatt dobták össze az biztos
10.
10.
jszili32
Ez aztán tényleg kellett!
9.
9.
dBLOOD
Aperture Retarded & Dumb...
8.
8.
simon 555
#5: Hát barátom, te nem tudom mivel játszottál, de szerintem a Portal 2 volt a generáció egyik legjobb logikai játéka.
Remek humor, jól odaillő látvány, és azért annyira nem is rövid. Legalábbis biztosan nem 2 órás játék...
Nekem meg van steamen és a számláló szerint 10 órát ír. Ebben benne van 1 végigjátszás + még kb félig elmentem a co-op-ban haverral. Ha befejezzük majd(nem ér rá a haverom mostanság) szerintem 12 órám lesz benne ami bőven elég egy ilyen játéknak.
Az újrajátszhatósági rátája pedig elég magas a játéknak szerintem.(mielőtt megvettem steamen 3x vittem végig tört játékkal a singlet)
7.
7.
Yami
#5: Értem én, hogy nem tetszhet mindenkinek minden, de azért egy Portal 2-t "2 órás csúnya mini játék"-nak titulálni erős túlzás.
Vagy iszonyatosan igényes vagy vagy csak szimplán hülye.
Bár erősen kétlem, hogy valaki akinek a Crysis 3 az avatar képe az igényes lenne.
6.
6.
Espio
#5: Erre mondják, hogy ízlések és pofonok. Szerintem zseniális lett. A stílusosan felvázolt egyedi történet drámai módon csepegtetve, mindezt egyedi humorral és óriási dialógusokkal vegyítve. Igen, baromi rövid lett, viszont a feladványok nehézsége szerintem pont megfelelő volt. Ha nehezebb lett volna, kialakult volna az a szituáció, ami a kalandjátékok népszerűtlenségének egyik oka; a frusztráló érzés a nehezen megoldható fejtörők miatt. A grafika kérdése megint egyénfüggő, nekem tetszett.
5.
5.
Falcon
a portál 2 volt a jelenlegi generáció legnagyobb csalódása! egy 2 órás csúnya mini játék óvodás szintű logikai feladványokkal ! erre rápocsékolni egy blu-ray lemezt bűnn
3.
3.
paganmantis
Mondjuk én el tudnék képzelni egy nagy költségvetésű miniseries-t a 60-as évekbeli Aperture-ről. Ott még emberek is voltak :)
2.
2.
Ecneb
remélem nem cseszik el a portal úgymond hírnevét!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...