Jön a hatodik Resident Evil-film

Tudjuk, hogy senkinek nem tetszett a legutóbbi Resident Evil-film, de mégis mindenki megnézte: éppen ezért készül most a hatodik rész, amire egyébként már a Retribution végén is utaltak a készítők.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#39
Hip-hip hurrá! Várom amúgy!
#38
Én már várom! Az ötödik részen is rengeteget nevettünk a haverokkal.
#37
Törölt felhasználó
Mióta a Resi filmvásznat látott a játékok színvonala részről-részre csökken! Ha nem tudnám hogy a Capcomnál egyébként is idióták ülnek még meglepődnék rajta hogy ezt engedik!

Persze nekik a hobbijuk hogy a legendáikat tönkretegyék és megalázzák, szóval csak így tovább! Esetleg javasolnám hogy a játékokba is keverjék bele a filmek "karaktereit" , csak a teljesség igénye végett, a film elején pedig jöjjön be szépen a Capcom logo!

Oda való: ZS-kat. filmek elejére!
#36
Ugyvannak vele a neve majd eladja az első két film nagyon jó volt de a többi az egy rakás fos ez a 6-k is biztos azlessz úgylátszik a mai világba az lett a trendi hogy 1xmegnézhető fosokat csinálnak elkurvúlt a filmipar de nagyon hiába a fejlett filmtechnika ha nemtudnak maradandót alkotni mondjuk a filmgyártáshoz agyis kell.................
#35
Resident evil 6 után a következő süllyedés.... édes istenem, ezek sosem veszik észre magukat
#34
Mindegyik rész fasza volt várom ezt is!
#33
Mi volt a Resi az elején? Egy horror jäték a javäbol! Ez és a Sillent Hill volt a két game, amitöl garantältan össssszefo..ad magad. Na most a jätékok hol is vannak? Nem éppen a horror müfajban, bär hozzäteszem, hogy a Konami mêg mindig jobban oldja meg a dolgot! Ezért szar a film is! A jogokat elkéne venni és mondjuk odaadni a Paranormal Activity készítöinek! Vagy van az Odaät sorozat, ami nagy kedvencem! Lenne kiktöl tanulni! 3 D egy horrorban? Minek? A zombik szemböl tämadnak, nem mennek körbe... A film és a jäték is a Resident név alatt mär nem a Resident...és most jelenleg ott tartunk, hogy jöhetne ki akärmilyen jäték, mert sokan a film hallatän tudnak azonosulni vele, ami az utobbi idöben minden volt csak jo nem...
#32
#28: Na, látom meg is lettem előzve jócskán. :D
#31
#7: Láttad volna a BloodRayne-t :D
#30
Fos szar undorító trágyadomb hagggggggggyyyyák már a zombis hülyeséget unalom már az egész istenem vakuljak meg ha megnézem bocsi ezt így írom régen imádtam de már ki van a fa#om vele
#29
Az ötödik rész legjobb pillanata a film vége volt... ha ezt vesszük kiinduló pontnak, a 6. rész akár jó is lehet.... :) :) :)
#28
#7: Legszarabb film amit játékból adaptáltak? :D Akkor te még nem láttad a Bloodrayne-t :D
#27
A RE "filmsorozat" vegytiszta Uwe Boll minőség, nyakon öntve egy vödör teszkó gazdaságos körömlakkal. Itt nem arról van szó, hogy mennyire hű a játékhoz, meg hogy a frencsájz milyen pénzügyi érdekek mentén lavírozik. Ez egész egyszerűen szar. És ami szar az szar.
#25
Sajnos ez nem csak a resident evillel van így :( A Silent Hill Kinyilatkoztatás c. film sem maradt hű a játékhoz, ezért nem jött be nekem. Az 1. SH film még úgy-ahogy elment, a másik nem. A Kaptárból semelyik, az 1. rész sem volt hű semmilyen szempontból a játékhoz. Akik szerint visszaadta a Kaptár 1 a játék hangulatát, nem értem, hogy mi alapján állítják ezt, mert nekem már az 1. képsorok elárulták, hogy ennek nem sok köze lesz a RE Univerzumához, ahol nem lenne szabad helyet adni ennek a szenny filmnek. Jovovich kisasszony úgy tönkre vágta a franchise-t, ahogy annak rendje, már az 1. rész 1. képsoraiban, amikor megjelent, persze ez az én véleményem. Az 5. rész nézésénél már sokszor kínomban nevettem, hogy mekkora (bocsánat a kifejezésért) szarságok vannak benne. És igen, ahogy ezt már ketten is írták előttem, csakis, de csakis a címe adja el ezt a filmet, különben a kutya se lenne kíváncsi rá. Ha nem lett volna RE, a film sem húzta volna idáig.
#24
bármilyen szar lesz én megnézem, ha már ennyi részen túl vagyok ^^
#22
ja, mármint, hogy a film cliffhangere az a jelenet amivel magát az 5-öt is reklámozták? :D a jóédesanyjukat :)
#21
Szar, nem szar aki fikázza az is megnézte különben honnan tudná:)
Pusztán a pénzről szól már ez a sorozat. Amíg bevételt termel addig jönni fog.
#20
én asszem eddig 3-at láttam, abból is csak az 1. maradt meg, de az valami nagyon jó film, nem értem a sok leszólást... mindegy nem csak ezzel a filmmel vagyok így