Kooperatív móddal jön a God of War: Ascension

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 7.
  • Hír
Link másolása
Habár a jövő héten jelenik meg Kratos eredettörténete, a Sonynak maradt még bejelenteni valója a játékkal kapcsolatban. Trial of the Gods néven kooperatív játékmódot is tartalmaz a produktum.

A Trial of the Gods kétfős, időre menő kooperatív mészárlást kínál, melyben egy barátunkkal karöltve kell megfékeznünk a hullámokban támadó ellenséget. A vérontás arénákban zajlik, és fokozatosan nehezedik a kihívás.

Tizenötféle rémség ugrik a torkunknak, beleértve a szatírokat, cerberusokat, küklopszokat és a kampányból ismerős más rémségeket. Minden forduló időre megy, s minden egyes ellenség megölése plusz időt jelent. Öt hullámot kell túlélni anélkül, hogy meghalnál - a végén pedig egy brutális főellenség érkezik. A megjelenéskor az alábbi térképeken érhetjük el a co-op módot: Desert of Lost Souls, Forum of Hercules és Rotunda of Olympus, de később további arénák érkeznek.

Poszeidón már a spájzban van:

10.
10.
roli33
Na ez már igen! Tényleg meglepett, nem gondoltam volna, hogy végül lesz benne cooperative mód. És még jó, hogy nem a single-playerbe erőltették bele. Ha kijátszottam jó lesz egy haverral aprítani kicsit :D
9.
9.
Hardy
KELL EGY PS3!!!!!!!!!!!!!!! :D
8.
8.
ricsi217
jó hogy van ps3-am emlékszem mikor ugyanez volt csak a 3 jelet meg és én meg bárcsak lenne ps3-am biztos megvennem ezt most meg már az összes ps3 ra megjelent játék megvan és nem bánom hogy csak azokért vettem mert többit gépen nyomom meg persze xbox360 on de azt is csak ammi arra jön :D
7.
7.
habo
Hát ez megéri a pénzét, HATALMAS!!!!
6.
6.
DON GONDOCS
Látjátok EA és Acti így kell meglepetést okozni nem DLC-vel
5.
5.
Kocsis92
már örülök h megrendeltem
4.
4.
markoci555
hát ha vennék ps-t akkor biztos hogy csak ezért a játékért tenném, mármint nem csak ezért, a többi GoW-ért is :)
2.
2.
Jared
Nah visszajött a kedvem a játékhoz :)
1.
1.
anonymus26
isten király lesz ez a GAME
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...