Frissítve: Jövőre tér vissza a The Walking Dead

A minap tartották a BAFTA-díjátadót, ahol a Telltale Games vezérigazgatója, Dan Connors elmondta, hogy csak 2014 őszén térhet vissza a The Walking Dead-kalandjáték második évada. Megígérte, addig se fogunk unatkozni.

Ha abban reménykedtetek, hogy még idén rátehetitek a kezeteket a The Walking Dead-kalandjáték második évadára, akkor el kell keserítenünk mindenkit. Dan Connors, a Telltale Games vezérigazgatója az Eurogamernek elmondta, hogy 2014 őszén érkezik az új sorozat nyitódarabja.

Ez volt az első alkalom, hogy a fejlesztők a megjelenési dátumról beszéltek, s már előre figyelmeztettek mindenkit, hogy a jeles nap még "messze van". A rajongók lelkesedését persze fenn kell tartani, ezért a játék írója, Gary Whitta némi köztes tartalommal készül még a második évad előtt.

Az biztos, ha a folytatás megjelenne PS4-re, a korábbi PS3-as mentéseinket gond nélkül átvihetjük az új platformra, így a döntéseink kihatással lesznek a második szériára is.

Connors megígérte, hogy hamarosan lerántják a leplet a legújabb projektjükről, amely teljesen más lesz, mint a The Walking Dead.

Update! A Telltale a Game Informernek helyesbített: még idén ősszel rajtolhat a széria, aggodalomra semmi ok!

15 komment - szólj hozzá!