Frissítve: Jövőre tér vissza a The Walking Dead

A minap tartották a BAFTA-díjátadót, ahol a Telltale Games vezérigazgatója, Dan Connors elmondta, hogy csak 2014 őszén térhet vissza a The Walking Dead-kalandjáték második évada. Megígérte, addig se fogunk unatkozni.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#14
#13 ez szomorú dolog :)
#13
Kimoderált üzenet
#12
Kimoderált üzenet
#11
#9: köszi az infókat...
#10
#9: Először is, eléggé gány dolog le spoilerezni a játék végét.... vannak akik még végig szeretnék játszani, úgyhogy kérlek, ha ilyet írsz, legalább vésd már elé azt a k*rva SPOILER szót. Amúgy ha ezek szerint végig pörgetted, láttad a végét.


**************SPOILER*****************
A végén rengeteg mindenre tanítod a kislányt, amit meg is fogad tőled. Mikor a legvégén áll a réten, lát egy túlélő csoportot - gondolom csatlakozik hozzájuk, majd a bevett praktikákat, tanácsokat tovább viszi a következő részre. Amúgy Lee halála eléggé dramatikus volt, engem még sosem érintett meg ennyire játék, mint a WD vége.
*************SPOILER VÉGE***************

Én nagyon remélem, hogy hozni fogja azt a színvonalat amit át élhettek a játékosok az első évad alatt. Messze az egyik legjobb játék amivel valaha volt dolgom.
#9
Kimoderált üzenet
#8
#7: Semmikor.
#7
És az első évadot mikor óhajtják kiadni lemezen PAL-os verzióban x360-ra?
#6
Kár hogy csak 2014ben jön... de ha annyira összetett lesz mint az első évad, akkor szívesen várok rá
#5
#1: Van, amcsi verzióban. PS3 régió free, ott végig tudod pörgetni az egész első évadot. Én akkor töltöttem le mikor akciós volt a LIVEon, és hatalmasat ütött, nálam év játéka 2012ben - pedig jó sok játékot játszottam végig, de egyik sem fogott meg annyira mint a Walking Dead.
#4
#1: Ha jól emlékszem van, ami tartalmazza az egész részt egyben :D
#3
Megijedtem :D
#2
Nagyon-nagyon távoli :O
#1
Lemezes változat van már az első évadból ?