Far Cry 3: Blood Dragon-pletykák a láthatáron

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 7.
  • Pletyka
Link másolása
Far Cry 3-pletykától volt hangos az internet az elmúlt napokban, ezek alapján úgy fest, Blood Dragon alcímmel letölthető játék érkezik a sorozathoz. A Far Cry 3 írójának korábbi kijelentése szerint meglepetés készül náluk.

Először a Far Cry 3 vezető írója, Jeffrey Yohalem kotyogta el a Joystiqnak, hogy dolgozik valamin, ami szerinte "meglepő" lesz, ha bejelentik. Yohalem nem mondott konkrétumokat, annyit tett még hozzá a mondandójához, hogy tipikus "üssük a vasat, amíg meleg" dologról van szó.

Ezt követték nem sokkal később a brazil korhatár-besorolással foglalkozó szerv honlapján felbukkant információk, amik a Far Cry 3: Blood Dragon nevű címről szóltak. A Far Cry 3-tól határozottan különböző projekt az adatbázis szerint PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készül, sőt ha hihetünk a NeoGAF egyik fórumozója által talált képnek, ami a vélt borítótervet mutatja, egészen konkrétan letölthető játékról beszélünk. Ja igen, a borítóterv tényleg furcsa.

Mi lehet ez?

22.
22.
FrankStark
Nem lehetünk biztosak benne, hogy Vaas halott. Csak mert volt valami hallucináció, abban meghal, oké. Aztán Citra azt mondja, meghalt, rendben. De honnét tudhatjuk, hogy igazat mond-e?
21.
21.
Jiijo
#18: Ízlések és pofonok, én mondjuk Far Cry 2-t halálra untam, végig sem vittem.
20.
20.
KopyAti
Fzbalu!
Kösz, hogy ezt leírtad, így már nekem nem kell. Dettó ugyanezt akartam mondani én is!
19.
19.
Fzbalu
Milyen meglepő hogy mennyien csalódtak a 3. részben. Az szándékos hogy a történetben hogy Vaas nem a végén hal meg és a halála után sem csak a dzsungelban futkorászunk... ott van még a beteg perverz aki megerőszakolta barátunk majd pedig Hoyt a legvégén aki ennek az egész drog és ember kereskedelemnek az irányítója. A történetben pedig alapvetően nem célja a karakternek ezeket megölni csak így alakul de az alap cél az hogy a haverokat össze kaparjuk és eltűzzünk. Amúgy szerintem eddigi legjobb FPS .. van egy jó story, egy jól megöltött óriási pálya, rengeteg fejleszthető fegyver, sok poénos helyzet, és a karakter sem egy személytelen gyilkológép hanem van kialakított személyisége. Nem egy COD MW 10 ott már a kihűlt vasat ütik rééégóta .. kellemes az ilyen 4 hónap alatt össze söpört monoton szutykok után egy ilyen tartalmas game .. én nem folytatnám az eddigi storyt semmiképpen az már le lett tudva teljesen kár lenne boncolgatni :S viszont Dennis "életével" visszamenően lehetne mit kezdeni.
18.
18.
#15: Hat az fc 2 jobb jatek volt mint a 3as ...
Sokkal szorakoztatobb volt, nem volt telebaszva felesleges idorablo dolgokkal (vagy nem volt kotelezo megcsinalni).
Es nem voltak olyan undoritok a szinek (konkretan a fak szinevel volt gondom kibaszott otvarul neztek ki).Amikor meglattam pfuj miezez.
A hangulat mar ott leesett vagy 15 %ot.
Az fc is szines volt de nem volt ilyen diszkodrog filingje a novenyzetnek.
A crysis 2 pl jobb jatek volt.
Pedig az se erdemelt volna egy 70% nal tobbet..
17.
17.
Nem nagyon volt jo fps.
Sot az utobbi par evben nem volt igazan kiemelkedo fps.
A dishonored sajnos kimaradt. Melo es gyerek mellet nem igazan er ra az ember, szal piszkosul megvalogatom az utobbi par evben mivel utom le azt a keves szabadidot.

Mivel mindenevo vagyok igazan jo jatek az mondjuk a Mark of the ninja volt.
16.
16.
Rakottkrumpli
Jó játék lett, de közel sem év játéka szerintem sem. Hogy lehet a fő gonoszt kivenni a felénél? Főleg, hogy utána a történet egyenlő a nullával... Na mindegy.. Bár ugyanígy voltam a dishonoreddel is, az is nagyon jó játék lett, de olyan kevés volt, mint egy demo.

ON: Engem ez a két kép a régi nintendó játékokra emlékeztet. Lehet valami kontra szerű 2D-s cucc lesz :D
15.
15.
p3ti
#11: Kezd engem is érdekelni, hogy nálad mi számít jó játéknak.
14.
14.
Macifasz
#11: He ez neked "ilyen izé", akkor meséld már el, hogy mi a jó játék számodra? Elég csak a tavalyi évet tekinteni.
13.
13.
Macifasz
#12: De nem mindenhol. Több helyen volt szavazás, és bizony nagyon sok helyen a Far Cry 3 diadalmaskodott. ;-)
12.
12.
Jiijo
#11: Egy kérdésem lenne... TE MIRŐL BESZÉLSZ?! A Far Cry 3 nem lett év játéka, az év játéka a Walking Dead lett... és amúgy én is osztom a véleményt, hogy a Far Cry 3 simán lehetett volna ha nem is az év játéka, de az év FPS-e. De amúgy most őszintén, neked mi a jó játék?
11.
11.
#9: Ennyit tud a ami jatekipar.
Tokeletesen leirja, hogy egy ilyen ize, ev jateka lett....
10.
10.
#9: Osztom.
En vegig se toltam annyira idegesitett.
9.
9.
Drazhar
#8: Én is 1 hete fejeztem be, és értetlenül állok a sok "Év Játéka" díj előtt. szerintem egy totál közepes valami lett, ja és baromi unalmas is.
8.
8.
Jared
Én kijátszottam a FC3-at azóta hozzá se nyúltam nekem nagy csalódás volt ..pedig mennyire vártam :)
7.
7.
cervezas90
Addig üssük a Vaasat,amíg meleg:)
6.
6.
kivenoko
#3: Nekem is ez a véleményem. A játék felétől, amikor Vaas-t legyőztük szinte üres lett minden... az előtt egész végig mindig azt vártam, hogy felbukkanjon és üvöltözni kezdjen velem valami hülyeségért :D De aztán utána teljesen szürke lett minden, mert nem volt erősebb karakter a játékban rajta kívül... az Ubi helyében én még a játék végén sem ölettem volna meg, hanem kitaláltam volna mást és így legalább lenne okuk a mihamarabbi folytatásra is. Bár így is piszkosul jó játék, de ezt eléggé elb@szarintották....
5.
5.
adam6751
#3: " Vaas -t túl gyorsan letudták a játékban, és sokkal többet kellett volna szerepelnie a Far Cry -ban.. hisz vele adták el a játékot jóformán"

Na ez az...a megjelenés előtti rövid sorozatban is ő volt a főszereplő, ő van a borítón és rohadt jó karakter! Én úgy képzeltem hogy a játék utolsó percéig jelen lesz.
4.
4.
kamgecam
lsd tripes kombónak tünik...
Jó lenne ha Vaas visszatérne,Bitchez!!! :D
3.
3.
p3ti
#2: A licitvadászokban eladtak egy NES -t meg egy Atari 2600 -at 1300 dollárért - Na akkor vesztette el a hitelességét a sorozat. Én úgy érzem, Vaas -t túl gyorsan letudták a játékban, és sokkal többet kellett volna szerepelnie a Far Cry -ban.. hisz vele adták el a játékot jóformán
2.
2.
adam6751
#1: Valami ilyesmit akartam írni :D
Na meg hogy a borítóterv rusnya mint a bűn. Mintha valami ' 90-es évekbeli játékgép festése lenne (vagy csak agyamra mentek a Licitvadászok?).
1.
1.
p3ti
Eh, remélem valami tartalmas kiegészítés, amit természetesen Vaashoz kapcsolódik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...