Mike Capps végleg otthagyja az Epicet

Mike Capps még decemberben jelentette be, hogy lemond az Epic Games elnöki posztjáról, akkor viszont úgy határozott, hogy az igazgatótanács tagjaként jelen marad a fejlesztőcég életben.

Capps viszont a minap arról számolt be a Facebook-oldalán, hogy az igazgatótanácsban betöltött szerepéről is lemond, tehát végleg ott hagyja az Epic Games csapatát.

"Mikor bejelentettük, hogy ki akarom vonni magam az Epicnél betöltött vezetői szerep alól, a terv az volt, hogy ha kevésbé aktívan, de maradok az igazgatótanács tagja, és elméletben egy különc, félig visszavonult srácként visszajövök a tesztekre és az aranylemezes bulikra. Szomorúan mondhatom, hogy ezek a tervek megváltoztak, február 11-től nem állok semmilyen kapcsolatban az Epic Gamesszel" - írta a cég néhai elnöke.

Capps a tervei szerint a jövőben más játékos cégeknél dolgozik majd igazgatótanácsi tagként, illetve egyetemi tanárnak is felcsap, ha minden igaz. Ráadásul néhány héten belül megszületik a gyermeke, így ezek mellett apai teendőire szeretne koncentrálni.

4 komment - szólj hozzá!