Kulisszák mögött a The Old Republic kiegésztője

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 10.
  • Videó
Link másolása
A BioWare jóvoltából a Star Wars: The Old Republic - Rise of the Hutt Cartel fejlesztésnek kulisszatitkaiba pillanthatunk most bele, az expanzió színhelyéről, a Makeb bolygóról tudhatunk meg néhány érdekességet.

Még tavasszal napvilágot lát a free-to-play MMO, a Star Wars: The Old Republic első digitális bővítménye, a Rise of the Hutt Cartel. Ezúttal a Makeb bolygó megszületésének lehettek szem- és fültanúi.

11.
11.
Gumiember
Kb el is érem az 50-est mire ez kijön.
10.
10.
Starkiller89
Nagyon jó a játék, már nagyon várom a kieget!!!!
9.
9.
moonborn
Köszi az infót Gariss,annyit hallottam róla hogy ingyenes volt,de teljesen nem voltam tisztában az egésszel
8.
8.
Gariss
#7: Ellenkezőleg. Nem kell megvenni (meg már nem is lehet) a játékot, és úgy is tudsz játszani, viszont vannak korlátozások (elég sok). Ha viszont előfizetsz, akkor minden korlátozás megszűnik amíg le nem jár az előfizetői státuszod.
Most a kiegészítő úgy fog működni, hogy azt meg kell vásárolni egyszer (kb 4000 Ft), és akkor az új bolygóhoz meg a szintkorlát-emeléshez fogsz kapni hozzáférést.
7.
7.
moonborn
Most hogy van ez a dolog ? Ingyenes lett a ToR vagy nem ? mármint én úgy tudom meg kell venni a játékot és aztán annyi,a havidíj nem lett törölve ?
6.
6.
Azért ez valahol vicces: a sok-sok éven keresztül messiásként várt KOTOR Online megszületett, és kevesebb mint másfél év után a legújabb kiegészítőjéről szóló hírnél a fő téma az előfizetésének lemondása... Azért ha ezt valaki a 2000-es évek elején állítja nekem a BioWare legnagyobb költségvetésű játékainak egyikéről, én tuti kinevetem!

De sajnos egyre kevésbé nevetséges ami a BW háza táján történik. Remélem túlélik az EA-t...
5.
5.
randall13
#4: Azért az írás és a folyékonyan beszélés között baromi nagy különbség van.
4.
4.
Ha írni le tudtad, hogy le akarod mondani, fel is tudod olvasni teloban, nem?
3.
3.
siedrenn
#2: Ha kicsit olvastál volna az oldalukon, akkor megtaláltad volna, hogy bármilyen fizetéssel kapcsolatos üggyel csak és kizárólag telefonon foglalkoznak, a felhasználó védelme miatt.
2.
2.
belaman
írtam nekik, hogy mégsem jön be az előfizetésem, töröljék. (valahol azt olvastam, hogy 14 nap előtt a euban simán visszavonhatod). az a válasz, hogy hívjam fel őket. mondom, nem beszélek angolul, nem fogom felhívni. a válasz: szóról szóra ugyanaz a kiadott szar, hogy hívjam fel őket.
1.
1.
DON GONDOCS
A BioWare nem tétlenkedik, bőviti az univerzumot, ez már tetzik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...