A régi gárda tér vissza az új Resident Evil-filmben

Legalábbis Milla Jovovich és Paul W.S. Anderson rendező már biztosan közreműködnek a jövőre érkező hatodik Resident Evil-film munkálatainál, jóllehet ebben egy percig sem kételkedtünk.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#28
Most őszintén... más zombifilmnek van története? És most ne a TWD-t vegyük elő, mert az egy különlegesség és az szinte már külön kategória olyan jó. Nézzük az előtte lévőket. Ún. alapfilmeket például Night of the Living Dead: egy házban nyomorogtak végig. Dawn of the Dead: plázában nyomorogtak végig. Zombieland: a k*rva twinkie meg a barátnőszerzés. És a többi. Ez az átlag történet ilyeneknél. Nem a történettel van itt a gond, hanem a rendezéssel a tálalással a megoldásokkal a döntésekkel a háromdével. De valóban elfajult a sorozat érezhető, hogy ez egy másik trilógia. Sokat lopnak az új játékokból azt is rosszul. 3D-vel foglalkoznak talán túlzottan is és sokban lerontja az is a film menetét. Millanak se áll túl jól a szerep, pedig az első részben tetszett. Mert nem viselt olyan extrém ruhákat és átlag külseje volt (meg fiatalabb volt 10 évvel :D) és persze ott még halandó volt. Másrészt mindig megnézem, mert optimista vagyok a sorozattal hátha, majd most jó lesz meg, mert Z-fan vagyok. Igaz az utóbbi részekben nyoma sincs zombiknak. Szóval nem akarom védeni, mert az új részek nekem se jönnek be, de nem sírok azért, mert újat adnak ki. Nekem nem fáj, nem az én pénzemet ölik bele, nem kötelező megnéznem, ha nem akarom és ettől a játék sem lesz lejáratva a szememben, mert el tudom vonatkoztatni a játéktól. Nem is értem, hogy más miért pánikol azon, hogy új részt adnak ki.
#27
#10: Micsoda? Ez a legutóbbi a Resi filmek szégyene. Komolyan gondolkodtam a nézése közben jó párszor, hogy mindjárt összecsukom a laptopot és a szoba másik felébe hajítom. Okádék. Ettől az összes rész jobb volt. De a legjobb akkor is az első rész.
Nekem még speciel a 2 nem nagyon, de a 3 és a 4 egészen tetszett.
#25
egyet értek Ventussal a walking dead a kedven zombis túlélő horror filmem viselhetné büszkén a resident evil címet is, sajnos az én szemembe a resident filmek hangulatilag 0ák!
#24
Ebben kb nulla meglepetés van, mivel ezt már lehetett tudni.
#23
REBOOT!!!!!
#22
Juj, de jóóó! Naaaa, csak legyen 3. trilógia is lééééééééééééééciiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
#21
Én azt mondom jobban járnának ha lopnának:) ha ennyire nem megy a dolog. Kukába az egész eddigi koncepciót és inkább csinálnának egy teljesen új túlélő filmet mint a walking dead sorozat. Annak egy része hangulatosabb mint az összes resi film együtt véve. Bár ehhez kéne egy rendező is meg színészek mert az eddigi részekhez ezeket nem sikerült beszerezni:)
#20
#18: Bennem nem keltett olyan érzést, mint az első rész. A másodiktól kezdve tök más stílusú az egész. Az első rész inkább horror, a többi meg akciófilm.
#19
ha valaminek ilyen sok része van, az már sz*r, egy kivétel a Star Wars
#18
Törölt felhasználó
#13: és #11: Hát pontosan ez tetszett benne, nem tudom mennyire vagytok képbe a többi résszel, főleg az előző ökörséggel, amiben semmi koncepció nem volt, míg ebben a Retribution-ben volt egyfajta játékszerű megjelenítés, az Umbrella különböző tesztpályáin kell túlhaladni, ugyanúgy mint egy videojátékban, túl kell jutni a következő pályára, stb. Ez szerintem az első épkézláb ötlet az első rész "pályái" után, ahol volt például a tartályos terem, a lézeres folyosó, stb. Az pedig hogy nem trash, egy percig sem állítottam, egy nagy trash az egész, de mégis olyan érzést keltett mint az első rész, egy jó kis szörnyes (áh, ez már rég nem zombis amúgy...mutánsok ezek, ahogy a mai játékokban is...) film, nekem tetszett :-D Ez van!
#17
#16: moziban kevesebben fogják
#16
Egyszer azért mindenki megtudta nézni bármelyik filmet, ezzel is így lesz.
#14
Az okés hogy bármennyire szarok is a Kaptár filmek úgyis kaszálnak de azért megpróbálhatnának már valami nézhető dolgot is össze hozni legalább olyat mint az 1,2-rész volt.
#13
#10: Ez? Neked mi tetszett benne?:D Me ennek no sztorija volt és annyiból állt az egész hogy beraktak a szereplőket egy helyre azt lövöldöztek össze vissza. Na meg megint emberfeletti erővel rendelkező emberkék voltak mi meglepő.
#11
#10: Hogy micsoda? értékelhető? EZ? az a film ahol a zombik RPG-vel lőnek láncfűrésszel mennek gépfegyverrel lőnek motort vezetnek és autót az nem film+ motorral ugratnak ez lemaradt ez egy szar ahogy előttem fogalmaztak de legyek nélkül mert azok se közelítik meg, ez a legalja a filmgyártásnak szenny szemét kuka ürülék trash szemét szar trash kuka !
#10
Törölt felhasználó
Az első rész után, a Retribution lett újra értékelhető szennyfilm, sokkal jobb mint a 2, 3 vagy a 4!
#9
nem unalmas még? azt se tudja az ember hányadik rész és h. ki mikor hol hogyan halt meg. :D ez már egy műanyag semmi ez a resident cim.