Kickstarteren törhet babérokra az Alice 3

American McGee a rajongóknak szegezte a kérdést Facebookon, miszerint örülnének-e az Alice harmadik részének. Ha igen, még meg kéne szerezni a jogokat az EA-től, és a rajongók pénzelnék a fejlesztést.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#6
Az első a maga korában nagyon jó kis gém lett, a 2. sztem elég hervadt lett, legalábbis a végét nagyon nyögvenyelősen tudtam megcsinálni...Már nem szórakoztatott. Remélem ha összejön a 3. akkor tesznek bele ezt azt amitől nem laposodik el 3-4 óra játszás után.
#5
A világ egyik legjobb játéka.
#4
Mióta várok már erre a hírre.Az 1. rész nyomvonalán kéne haladni, de 2 sem volt rossz, ja és ha már EA, akkor az Undying jogokat is megszerezhetnék, mert az is 2. részért kiált.
#3
A 2. hangulata nekem bejött, bár baromi hosszú és folyamatosan önismétlő platform-részek a végére totál lehoztak az életről, de azért jöhetne a 3. rész ha arról lenne szó :)
#2
Helyes remélem összejön. Amúgy elég nehéz lesz folytatni mert eléggé lezárták a storyt
#1
Én mindkettő részt imádtam. Az első nagyot ütött a maga idejében és ezért nagyon vártam a folytatást mikor bejelentették és abban sem kellett csalódnom kellőképpen beteg a hangulata igaz a fent említett dúl akció dús lett, de nem probléma és igen jöjjön a 3. rész, ha sikerülne megvásárolni a jogokat és szabad kezet kapna akkor biztos még elmebetegebb lenne a 3. rész :)