PC-re is jön az első Castlevania: Lords of Shadow?

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 18.
  • Pletyka
Link másolása
Bár a folytatás már biztosan napvilágot lát számítógépeken is, eddig még semmi hír nem volt arról, hogy a 2010 októberében konzolokon megjelent előd PC-re is megérkezik. Egészen mostanáig.

Gabriel Belmont első kalandja halmozott élményt nyújtott a Castevania rajongói számára. A 2010 őszén megjelent konzolos változatok azon túl, hogy gyönyörű látványvilággal rendelkeztek, remek harcrendszerrel törtek babérokra. Kétségkívül az adott év legnagyobb meglepetéséről beszélhettünk.

Mint ismert, a Castlevania: Lords of Shadow 2 Xbox 360 és PS3 mellett PC-re is megjelenik, ám az előd esetében eddig elmaradt a számítógépes változat. Úgy tűnik, a Konami teljesíti a rajongók igényét és pótolja a hiányosságot. Jobb később, mint soha, ugye? A Steam adatbázisában több jel is arra utal, hogy elkészül a Castlevania: Lords of Shadow PC-s verziója.

Érthető húzás lenne a Konami részéről, hiszen a mítosz ismeretéhez erősen ajánlott az első Lords of Shadow végigjátszása. Nem lennénk meglepve, ha még a második rész megjelenése előtt megkapnánk a steames Castlevania: Lords of Shadowt.

Nem ez lenne az első eset arra, hogy a leleményes felhasználók már a hivatalos bejelentés előtt felnyitják a szemünket, így volt ez például az Alan Wake esetében is.

11.
11.
zsolti021818
zsiasztok az elso részben van egy troll de nemtudom legyozni természetesen pcn tudnátok segiteni?
10.
10.
Trapyd
#9: Na mi van fáj valami? Neked nem mindegy mire költöm a pénzem? Ritka elborult PC mániás kocka lehetek, ha van egy Wii meg egy PS3 és egy PC a birtokomban és mind 3 gépet szeretem. Te már csak tudod apám. Tudod miért fogom lecserélni ha kijön PC re? Mert jó játék és ha én veszek egy játékot az nálam megmarad nem adom el, mert később is előveszem. Mert ez egy szép játék és igenis dukál neki a nagyobb felbontás és a többi képminőség javító eljárás, hogy teljes pompájában megmutathassa mit tud, ha már kidobják PC re. De biztos grafikabuzi vagyok igaz? Tuti azért vettem 3 hete Wii t, amin azóta is kockulok sőt sokszor 3 an is toljuk itthon. De tudod nyomd csak az ellenségeskedő rosszindulatú dumádat, ha csak ennyire vagy képes. Jó játékot és szevasz.
9.
9.
Cseszneki
#8: Ha az eladott játék árát levonod akkor igen. Hatalmas üzlet lesz a részéről
8.
8.
Cuppak
#6 eh? max 20 euró lesz, több nem
7.
7.
eximmice
Pont tegnap gondolkoztam azon,hogy tök hülyeség megvenni valakinek pc-n valamiből egy folytatást....Nyilvánvaló,hogy meglépik ezt,logikus lépés és örülünk neki nagyon :D
6.
6.
Cseszneki
#5: Te aztán ritka elborult egy PC mániás kocka lehetsz. Eladsz egy játékot, hogy aztán megvedd azt újra drágán. Érthetetlen!
5.
5.
Trapyd
Ha kijön, eladom a PS3 as verziót és veszem PC re.
3.
3.
kíváncsi leszek lesz-e pc-re. általában ezt szokták, hogy jajj hát jön gépre. aztán pár hónap múlva belökik, hogy hát mégsem. én fenntartással szoktam az ilyen híreket kezelni. majd ha már kijött, akkor biztos. addig meg..
boxon már kitoltam amúgy. jó játék egyébként, nagyon jó hangulattal.
2.
2.
comodore
Elég sok régebbi játék fog jönni PC-re.

Elvileg a Halo 3 is nemsokára. A szemfülesek az AMD béta driver-ébe is találtak Halo 3 specifikus bejegyzéseket.

1FalseHalo3
1.
1.
gucho
Az egyik legjobb játék, amivel valaha is játszottam...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...