Ninja Gaiden 3: Razor's Edge - az új verziókról

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 21.
  • Hír
Link másolása
Bármilyen meglepő is, a PS3-ra és Xbox 360-ra érkező Ninja Gaiden 3: Razor's Edge több tartalommal érkezik, mint a már megjelent Wii U-s verzió. A Team Ninja ezzel kárpótol minket a hosszú várakozásért.

Plusz tartalommal érkezik április elején az Xbox 360-as és PS3-as Ninja Gaiden 3: Razor's Edge. A Wii U-s verziótól eltérően Ryu Hayabusa új fegyverekre tesz szert: megkapjuk a lassú, de brutális sebzésű Dual Swordot, amely lesokkolja az ellenfelet, bővíthető lesz a Lunar Staff, végül a Kusari-Gama kaszával rúdugrást gyakorolhatunk és a rosszfiúkat felülről támadhatjuk.


Ryu új képességeket is szerez: a Piercing Voiddal vákuumot generálhat, s azzal szétcsaphat a tömegben. A Cicada Surge segítségével megszakíthatjuk az ellenség támadását.

A játszható leányzók sem maradnak friss kunsztok nélkül. Ayane továbbfejlesztett ultimate technikákat és kombókat kap - pl. a Phantom Spear nagyobb távolságra is hatásos. Momiji távolsági naginitára tesz szert, és Kasumi sem marad szárazon a Mugen Tenshinnel.


A veteránok számára elérhető lesz egy száz Ninja Trialt tartalmazó mód, amely "maratoni" kihívásokkal kecsegtet, szintén csak az új verziók tulajdonosainak. Ennyit megérdemlünk a várakozásért. Új screenshotok fentebb.

1.
1.
Belfegor94
A ninja gaiden 3 sokkal rosszab lett mint a 2 ezt be kell látni minek is ilyen hülyeséget fejlesztgetni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...