PS Vitára is jön a The Walking Dead-kalandjáték

A Telltale gondozásában tavaly megjelent, számos Év játéka-díjjal kitüntetett The Walking Dead-kalandjáték PlayStation Vitán is napvilágot lát - erősítette meg a Sony fejese, Don Mesa.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#10
nem tudja valaki, hogy a többi 4 epizód meg fog jelenni ps3-ra, mert jelenleg csak az 1. részt lehet megvenni... psn store-ról sajna nem tudom megvenni, mert nem jó hozzá a bankkártyám...
#9
#5: Osztom Mr. Wagner véleményét, ha PSNen szeretnéd végig játszani, vagy Vita -n akkor kikerülhetetlen az angol nyelv tudása. Viszont ha leszeded a PC -s verziót, akkor tudsz hozzá tölteni magyarosítást. Én nekem nincs olyan húh de nagy angol tudásom, ennek ellenére 95%-át értettem a játéknak. De egy biztos, ha szeretsz játszani, szereted a jó story -t, akkor kötelező kipörgetni :) Engem nagyon magával ragadott, és hihetetlen élményt nyújtott. Kár kihagyni !
#7
ezeket a Walking dead-eket csak psn-ről lehet megvenni??:S ha jól látom magyar forgalmazásban csak az első rész jelent meg... meg most az új, de az nagyon rossz lett állítólag.
#6
#5: szerintem biztos kering pár magyarosítás a neten, érdemes megpróbálkozni velük
#5
#4: ha angol nyelvtudás kell hozzá felejtős a game :)
#4
#1: Kb. 2012ben a legjobb game amivel játszottam. De azért angol tudás kell hozzá
#3
volt egy hír pár napja hogy ps3-on a héten ingyenesen letölthető és sehol semmi !!
#2
#1: ha szereted a walking deadet vagy csak a zombis cuccokat úgy általában akkor kötelező darab :)
#1
ez jó game ? mer nem ismerem