GDC 2013: Részletek az új Alice-játékról

American McGee csapata, a Spicy Horse készen áll arra, hogy új Alice-játékot készítsen, s arra vár, hogy az EA rábólintson az ötletre. A produktum nagyban épít majd a felhasználók által készített tartalmakra.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#11
Egyrészt ez az alapszitu nekem nagyon nem tetszik, főleg az nem, hogy mezei felhasználók is csinálhatnak pályákat, ez is valami mikrótranzakciós téma lenne?
Továbbá "s arra vár, hogy az EA rábólintson az ötletre" -> eddig nem úgy volt, hogy egyáltalán nem is akar se az EA kiadni még egyet? Meg a Spicy Horse sem akar az EA-vel dolgozni közösen? :)
#10
Ha már a linuxra sz*rnak, legalább azt a hülye unreal-engine-t elfelejthetnék...
#9
Ez remek ötlet hiszen a kettőt nagyon lezárták. Más álomvilágába belépkedni. Új csodákat és rémségeket látni :) Így szinesíteni lehet a játékmenetet is. Valamint ha ez a pályaszerkesztés jó lesz akkor egészen fantasztikus lesz hogy mások is beléphetnek a saját magam alkotta világba. Bár ez a multis rész túl szép mivel konzolon sosem sikerülnek jól ezek a pályaszerkesztők :/ És remélem hogy a syngelt nem hanyagolják el.
#8
Nekem tetszett a második rész szóval jöhet a harmadik. Sőt a napokban gondolkoztam azon hogy újra kitolom.
#7
De az Alice név kell oda. Nem lenne elég a Nightmareer.
#5
Kickstarter? Co-op? Way to ruin the moment...
#4
Ha lesz benne load last checkpoint nem mint az elődjében akkor tuti vétel.
Csak ez az egy bajom volt a korábbival.
#3
Kicsit úgy hangzik ez az egész, hogy a felhasználók legyártják a pályákat, a kiadó pedig begyűjti a pénzt.
A kooperatív dolog nem tetszik, hát ez világ életében a single playerről szólt. Nem azt mondom, hogy ne legyen, de ne erre építsen. Nem tudom, miért kell ennyit húzni és csavarni a dolgokat, miért nem lehet olyan játékot legyártani, mint az első rész volt!
#2
Én az előzőt a 20. perctől untam...Vártam rá egy évet mire lement az ára, de nagy csalódás volt... Remélem kitalálnak vmit, mert ez így sztem nem lesz nagy durranás.
#1
Remélem valamivel jobb lesz mint az előző alice.