Bejelentésre készül a Ninja Theory

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 6.
  • Teaser
Link másolása
Most, hogy a DmC: Devil May Cry megjelent, a Ninja Theory dolgozhat máson, és dolgozik is: a fejlesztők azt üzenték a Twitteren, hogy "valami újat" fognak nekünk mutatni hamarosan.

Minden előzetes aggodalom ellenére a DmC: Devil May Cry jól sikerült, és jó fogadtatásban is részesült - mi is szerettük.

A jó hír az, hogy a játékot fejlesztő Ninja Theory most valami újdonságon dolgozik, és ezt hamarosan meg is fogja mutatni nekünk, legalábbis ha hihetünk a csapat Twitter-csatornáján feltűnt üzenetnek.

A fejlesztők egyébként nem először teaselik így a rajongóikat: már március 8-án is arról írtak, hogy azért nem kommunikálnak túl sokat újabban, mert rendkívül elfoglaltak az új anyaguk miatt.

Mi lehet az?

11.
11.
Jared
kíváncsian várom :)
9.
9.
DevilGamer
7.
7.
Drazhar
Enslaved 2??? Érdekes, hogy egyáltalán felmerült itt a gondolat, egyrészt nem volt egy nagyszám (szerintem) másrészt orbitálisan bebukott. Továbbá maga a csapat is lenyilatkozta valamikor, hogy nem lesz folytatása.
6.
6.
Dreadlox
nem kell több, a régi jobb volt, inkább valami mást
5.
5.
Necreon
#2: Igazából itt mutathatnák meg mit tudnak, mert Mundus-t, Lady-t (esetünkben Kat) és az egész Vergil storyline-t ellőtték amit az eredeti DMC-kről tudtak lemásolni. Egy folytatással már kreatívnak kéne lenni, érdekelne úgy mi sikerül.
3.
3.
Lacee.
Remélem az Enslaved folytatása lesz.
2.
2.
REMUX2013
Remelem folytatjak a Devil my cryt,mert nagyon jo volt,majd kiderul lassan
1.
1.
Necreon
Remélem DmC sequel ^^.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...