SWTOR: Rise of the Hutt Cartel - a söpredékek

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 10.
  • Videó
Link másolása
Tegnap élesedett a Star Wars: The Old Republic Rise of The Hutt Cartel néven futó kiegészítőjének 2.0-s frissítése, amely számos hibajavítás mellett a szintsapkát 55-re tornássza fel. Új trailerünk is van.

Reneszánszát éli a BioWare MMORPG-je, mióta átállt az ingyenes modellre. A Star Wars: The Old Republicot nemrégiben egy masszív expanzióval vértezték fel a kanadaiak. A Rise of The Hutt Cartel a Makeb bolygón játszódik, amely tobzódik az erkölcstelen bűnözőkben és söpredékekben. A 2.0-s frissítés örömére újabb előzetessel gazdagodtunk.

7.
7.
Mr. Wagner
#5: plusz pár ezer évvel később született
6.
6.
Sanyeszpaloc$
#5: Az elözőnél is írtam ezeket.... Zoenn, ha nem gond akkor inkább a hivatalos oldalon nézd meg a teljes hírt és ne te találj ki új jabbákat :D
5.
5.
mdr88
Zoenn... Jabba a Tatooinon élt, a Hutt-ok Nal Hutta-ról származnak, Makeb (az új bolygó) pedig a Hutt Cartel otthona vagyis a bűnszervezeté, amelynek vezére Dr. Oggurobb, aki egy hutt (és nem Jabba :)).
Ez persze nem csak neked ment, csak a tisztánlátás érdekében.
3.
3.
Hab
#1: Ne aggódj pikk-pakk meglesz az 55. Sajnos a nehézségi szintet nem campaign / dread guard gear-re lőtték be, így elég kevés kihívás van a szintezésben. H4-es mission-t ketten gond nélkül megcsináltuk.
Amúgy Zoenn mi lenne ha ezt a Jabba-t elfelejtenénk végre? Már az előző hírhez is odaírta valaki hogy semmi köze az egészhez.
http://starwars.wikia.com/wiki/Jabba_Desilijic_Tiure
1.
1.
mdr88
az egyetlen baj az, hogy későn rendeltem elő és csak vasárnap érem el az új bojgót :'( :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...