Élőszereplős Street Fighter-sorozat készülhet

A Street Fighter: Legacy című rajongói kisfilmet tető alá hozó csapat most teljes sorozatban gondolkodik, még egy Kickstarter-kampányt is elindított, hogy időben elkészülhessen a projekttel.

A Street Fighter: Assassin's Fist című sorozatot a Capcom maga is támogatja - igaz, valószínűleg csak szóban, mert a fejlesztők most a Kickstarteren gyűjtenek pénzt a projekt befejezésére. Joey Ansah író és rendező 625 ezer fontot szeretne összeszedni, jelenleg így áll a helyzet:

A sorozaton egyébként a Street Fighter: Legacy mögött álló csapat dolgozna, a rajongói kisfilmet több mint 4 millióan nézték meg a YouTube-on. Ansah szerint a Legacy afféle "ruhapróba" volt az Assassin's Fist előtt, ami látványosabb és persze tartalmasabb lesz - nettó két óra hosszúra tervezik a készítők. Érdekesség, hogy Togo Igawa már aláírt a projekthez, ő alakítja Goutetsut.

Street Fighter: Legacy

Ansah a Kickstarter-bejelentés kapcsán megjegyezte: független forrásokból szeretnék finanszírozni a projektet, és bár alapvetően nem akart pénzt kérni a rajongóktól, de mivel csak a szükséges költségek egy részét tudták fedezni így, kénytelen volt meglépni ezt is. Ha a Kickstarter-gyűjtés sikertelen lesz, attól még a projektet befejezik, de valószínűleg csak jövőre.

Ansah szerint filmes körökből már megkeresték őket támogatás céljából, de a kreatív kontroll feladása árán nem szeretnének pénzt elfogadni a filmipartól.

6 komment - szólj hozzá!