Élőszereplős Street Fighter-sorozat készülhet

A Street Fighter: Legacy című rajongói kisfilmet tető alá hozó csapat most teljes sorozatban gondolkodik, még egy Kickstarter-kampányt is elindított, hogy időben elkészülhessen a projekttel.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#6
Hááát,szerintem a Mortal is elég nagy bukás lett.Maga a film remek volt,szerettem.DE mint sorozat katasztrófa.Valahogy így lennék a Street Fighterrel is.Filmnek jó,de sorozatnak szerintem gagyi lenne. Egy kis paródia xD
http://www.youtube.com/watch?v=Z4Psls1ngwM
#5
úgy látom pont olyan igénytelen mint sokan a neten , egyből aztcsinálja ryu hadoken ,hadoken csak neten még 20x egymás után :D de félre téve a dolgot én inkább rubenékkel csináltatnék ilyen projecktet :) aki még nem látta nézze meg http://www.youtube.com/watch?v=Hn_HaEf62h4
#4
Ez bukta. A Street Fighter pont az karikatúrás karakterek miatt egyedi, élő emberekkel elveszne a varázs.
#3
A fenti videót elnézve, inkább hagyják a fenébe, nem éri meg pénzt áldozni rá. Persze, ha a koreográfiát olyan ügyes ember csinálná, mint Panna Rittikrai akkor még én is támogatnám, de ez így ebben a formában számomra harmat gyenge.
#2
A verekedés tök jól meg lett csinálva, de ezek a vézna japánok... háááát, nem épp egy Ryu és Ken :D Viszont a mozdulatok elég szépek.
#1
Ha egy ilyen Mortal Kombat szerű minőségű lesz akkor megnézem.