Újra szélsebes a SimCity

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 10.
  • Hír
Link másolása
A Maxis bejelentette, hogy ismét elérhető a SimCityben a játékidőt felpörgető Cheetah mód. A fejlesztők korábban azért tiltották le ezt az opciót, hogy a szerverproblémákkal küszködő játék teljesítménye javulhasson.

Mint ismert, a szerverektől (sokak szerint indokolatlanul) függő SimCity rajtja az EA felkészületlensége miatt nem ment épp gördülékenyen, a Maxis a játék teljesítményének javítása érdekében még néhány "nem létfontosságú" funkciót is kikapcsolt a programban, így egyebek mellett a játékidőt felpörgető Cheetah mód sem volt elérhető.

Ennek már több mint egy hónapja, egészen eddig kellett várni, hogy a készítők lépjenek valamit. A SimCity tesztszerverein március 30-án kapcsolták vissza a Cheetaht, most pedig a Maxis bejelentette, hogy mindenki számára elérhető a gyorsított üzemmód. Ezzel párhuzamosan arra is fény derült, hogy készül a játék 2.0-s frissítése, igaz, ennek tartalmáról csak később ad tájékoztatást a brigád.

7.
7.
CitromH
250000fős városnál még nem sikerült nagyobbat csinálnom, pedig igyekszem. Neten láttam videókat 500k ról is. A kis helyen működő városokban is van kihívás. Pl lakosságnövelés, illetve közlekedés optimalizálása. Az útvonaltervezést kellene megoldaniuk már, illetve a játéktér ketesésnél nem ártana egy szűrési funkció. A multi rész sem rossz, de csak ismerőssel működhet jól. Pl csináltam egy jól működő várost, erre a szomszéd csinált egy crime cityt. A bűnözés meg nem marad a városhatárokon belül. Stb. Egyedül meg nem az igazi. Jó lenne ha lenne még pár ember aki hajlandó indítani egy újterterületet.
6.
6.
Mikeee
Tényleg jó lenne a nagyobb város, mert van egy elég jó városom, pénz is van, nagy művet is elkezdtem, csak éppenséggel hely nincs.
5.
5.
abydos
#3: Azért ez egy RTS városszimulációs játék, ami szinte minden lakót leszimulál a városodban, lényegesebben sokkal nagyobb erőforrás kell neki, mint egy BF3-nak mondjuk, több mindent szimulál. De amúgy sztem a 25-30 FPS ennél a játéknál tökéletes, hiszen nem fontos a gyors reakció, sztem nem is zavaró, nekem is ennyi.
3.
3.
PBalazs
Beszereztem a játékot. Elméletileg simán mennie kéne, viszont alig akar25-30 fps fölé menni.Egyedül akkor megy feljebb, ha a fényeket minimumra veszem. Ez elég érdekes, ha azt nézzük hogy a Battlefield3, Tomb Raider, far cry 3 medium, high beállításokon megy. Több helyen is olvastam ilyenekről, de megoldást nem találtam. Tudtok valamit erről?
2.
2.
levantine
#1: Ez már egy kisebb teszt. :D
1.
1.
marcello.
Szeretnék nagyobb területet!!!!! Nem akarok mindig új várost kezdeni még ha abba a kis területbe is több órát belefektetek! Nem szeretnék csak ülni és nézni ahogy a városom az egekbe emelkedik hanem építeni is közben bővítgetni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...