A Criterion rebootolja az NFS: Undergroundot?

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 12.
  • Pletyka
Link másolása
A legutóbbi Most Wanted után a Criterion folytatja a reboot-hullámot, a kiszemelt ezúttal a Need for Speed: Underground lehet. Az illegális utcai versenyeket meghonosító autóverseny állítólagos logója már kiszivárgott.

Talán a legutóbbi közönség-kedvenc epizód, a Need for Speed: Underground rebootja lehet a Criterion Games következő munkája. A játék logóját egy névtelen forrás küldte el az EGM részére, néhány megjegyzés kíséretében. A kép ugyanolyan stílusban készült, mint a Most Wanted logója, ennek ellenére lehet, hogy csak egy lelkes Photoshop-huszár munkája:

Az oldal úgy tudja, hogy a játék a jelenlegi generációs hardverekre (is) készül, a stúdió munkatársai Bayview City új változatán dolgoznak. A várost legutoljára az NFS: Undergound 2-ben láthattuk.

A kérdés csupán az, hogy akkor mit keresnek a Londonra jellemző látképek a logóban, és nem tudjuk hova tenni a római Kolosszeumot sem. Lehetséges, hogy több város is szerepel a játékban?

Ezek szerint a Hot Pursuit és a Most Wanted után az EA ismét egy jól bejáratott címéhez tér vissza az Underground-reboot képében, egyelőre viszont csak egy vad pletykával van dolgunk. A korábbi évek tanulsága szerint az idei NFS az E3-on mutatkozhat be a nagyközönség előtt.

Az egyik Criterion-alkalmazott LinkedIn-profilja alapján a csapat jelenleg egy, még be nem jelentett autós címen dolgozik - minden meglepetés nélkül.

55.
55.
CJgabor
Első lépés: egzotikus - aka Ferrarik, Lambok, Porsche-k - és (klasszikus) izomautók kizárva. Csak tipikus utcai- vagy tuning autók. Onnantól nem érdekel mit művelnek vele, csak csinálják jól. Abban mi az underground, ha egy agyonpimpelt Supra ellen egy tuninggal elcsúfított, villogó neonos, szénszál-spoileres Lamboval megyek? Szerintem szürreális és nevetségesen hülyén néz ki. A drága sport- és luxusautók jól állnak a TDU2-nek, de nem az NFSU-nak. Imádtam, hogy a régi NFSU játékokban legfeljebb drága tuningautók voltak, mintsem luxusautók.
53.
53.
GodGamer
Ezaz, újabb szánalmas reboot.
52.
52.
shatterhand
Állítólag fake az egész.
Kár, mert a Criterionban nem csalódtam eddig.
51.
51.
DLevai
Persze... Ha már a Most Wantedet el tudták rontani, akkor az egyik legjobbat, az Undergroundot is rontsák már el......

Ja és nem nagy photoshop mester. Betűtípusnak tűnik. Minden megegyező betűn ugyanaz a kép van....
50.
50.
wildstorm
Jó lenne egy új UG, de nem a barbár Criterion Games-től. Egyszerűen szánalmas az, hogy hány Burnout-ot adtak már ki NFS címmel.
48.
48.
vwxyz
#47: Bár az álom NFS az lenne, ha úgy gyúrnának össze több részt ahogy azt elképzeltem :D
NFS Underground szerintem:
- Undergorund 2 tovább fejlesztett városa
- csak éjszakai verseny, hisz ott van értelme az underground szónak
- szabad kóbórlás a városban, csaruk csak verseny közben jelenjenek meg, és max 3-5 kocsival (ne 100 ellen kelljen menekülni)
- a zsaruk csa útlezárást és szöges drótót használjanak, nekem pedig csak zavaróm legyen, ami beméri a zsarukat, hogy hol vannak, így tudni fogom merre meneküljek verseny után
- szabad koborláskor ne legyenk zsaruk, csak arra legyenek a játékban, hogy a versenyt megzavarhassák, hisz sehol nem díjazzák az illegális versenyeket a zsaruk
- sok tuning és egyszerű utcai kocsik, mint az U1-U2-ben
- irányítás összegyúrva az U2-ből és a 2005-ös MW-ből
- nitro limit, annyi nitróm legyen, amennyi a kibaszott tartájba belefér, nekem ne töltse újra menetközben (így lehet stratégiázni, hogy mikor lövöd el az összes nitrót, mint az U1-ben is volt)
- és mivel, hogy zsaruk nincsenek szabad kobórláskor így a nitró nembaj ha nem töltődik újra
SZÉP ÁLOM :)
Lehetnének már kreativak ezek a barom játék készítők.
47.
47.
vwxyz
Mekkora játék volt a maga idejében, nitro (és nem végtelen nitro, hanem amennyi a tartályba belefért, és csak annyid volt egy versenyre), forgalom dögivel akik közt lehetett szlalomozni, IMÁDTAM. De egyszer már megcsinálhatnák a High Stakes (99-es NFS) rebootját is, ez mai napig a legötletesebb NFS mindközül, főleg a zsarus része, és ezt megcsinálnák jobb grafikával, de ugyan azon az elven, akkor Isten játék lehetne. A Hot Pursuit 2010 jó móka volt, az utánna lévők nagyon rossz. Meg remélem ha már a Citerion csinálja, hogy nem olyan lesz, mint a 2010-es művűk, mert ehhez nem illene ez az állandó drift kanyarban. Valami olyan írányitás kéne ami a 2005-ös Most Wantedben volt, hogy kelljen azt a féket használni kanyarban, mert azért van, nem nitrózvadriftelve akarok az Undergroundban is kanyarodni. Remélem nem rontják el nagyon...
46.
46.
jonyjok33r1991
Hát remélem nem csak a nevet adják hozzá,hanem fel is újítsák.
45.
45.
Cooper911
#44: Pedig nálunk egymást érik a Skyline-ok. Nagyanyám is azzal jár a Tecskóba. :)
44.
44.
amd33
#27: Skylineok alap szint? Én a világ legjobb autó szériának tartom az rb26dett motor ami az r34-r34-ig volt meg világon a legjobban tuningolható , igazi legenda...
43.
43.
Zeroni
#34: És mi van ha sokaknak tényleg tetszett. Pl nekem? :)
42.
42.
Tyebeca
Yabadabadúúúúú. Alig várom
41.
41.
mdr88
Hány éve könyörgünk érte... VÉGRE... Köszönjük Criterion! :D
40.
40.
Jared
Nice nice nice ennek örülök :-)
39.
39.
keiji maeda
az underground volt a legjobb rész eddig !! zenék miatt hangulat miatt , nekem megfelelne egy HD felújítás is store-ról megvehető formában , de hátha jó lesz ez is :)
38.
38.
Giggsy
Mégis hogyan lehet rebootolni valamit, aminek értékelhető sztorija nem volt? Mintha azt mondanánk, hogy a Codemasters rebootolta az F1 játékokat az F12010-zel.
37.
37.
Caine
Nekem NFS-ben csak a shift jöhet szóba!
36.
36.
UrbyG
#27: A GTR 35-öt azért nem nevezném hétköznapi autónak...
35.
35.
aordog
Amugy meg én akkor is megveszem, mert nagyon jo!:)
34.
34.
aordog
Igazad van és megértelek! A gond az hogy az Undercover ( Blackbox) ku.va nagy csalodäs volt a népnek, de a Carbon és a ProStreet sem fogyott rozsäsan. Jött a Hot Pursuit a Criterion- tol és még a Budapesti Gameshow- n is ( igen, ott mêg az volt) mindenki magasztalta. A dobozra räba..täk a feliratot E3 best awards 2010.... aki utälta az NFS-t addig, akkor az is megvette. Ezért szerintem csak magunkat lehet hibäztatni... Mit kell tenni, hogy ne a Criterion pofätlankodjon a sorozatba? A többség ne vegye meg. Ue. vonatkozik minden jätékra, akär a Call of Duty- ra is...
33.
33.
xsad60
Az egyik rémálmom valóra vált :) Legalább ezt meghagyhatták volna eredeti állapotban, és minőségében. Ha tudnám, hogy hű lesz az eredetihez, csak szebb és modernabb, örülnék neki...Így viszont csak sajnálom, hogy egyre jobban a mélybe süllyed a sorozat.
32.
32.
simon 555
#15: Ő, eddig minden NFS-ben 300-al vetted a kanyart mivel ez egy árkád játék:D
Főleg az Underground 1-ben voltak ilyenek, és? Nem volt attól még szar. Kellenek az árkád autós játékok is, nem csak a szimulátorok.

A játékra meg kíváncsi vagyok.
Az Underground 2 volt a legjobb NFS szerintem, ott még tényleg az autókról és az illegális versenyekről szólt a játék.
Ha agyon lehet tuningolni majd a kocsit minden vacakkal és számítani is fog az is mint az Underground 2-ben akkor már rossz nem lehet.
31.
31.
Ventus
#30: Na igen ez itt a problémám hogy a maguk nemében zseniális játékok voltak a burnoutok csakhogy én M. Dávid a felelősségem teljes tudatában kijelentem hogy: Utáltam mindegyiket ezért nem is játszottam velük. Ott volt az nfs, de most burnoutot árulnak csak nfs néven akkor én mégis mi a búbánattal játszak (a kukimon kívül mielőtt valaki ezt írná).
30.
30.
aordog
Végre valaki szereti a Criterion NFS- t. Ez a sorozat egy meghatärozo szegmense az ärkäd autos jätékoknak. Lehet szeretni, lehet utälni, de szerintem a Criterion- t leírni nem kellene! A Burnout Revenge és a Paradise( sajnos a többit nem nyomtam) hatalmas siker lett. Az NFS-t azért kapta meg a Criterion, mert az EA- nak csak a pénz szämít ês a 2010- es rész hatalmas siker lett. De a Most Wanted is tarolt. A Wii U verziot érdemes megnézni! Nagyon ott van!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...