A Criterion rebootolja az NFS: Undergroundot?

A legutóbbi Most Wanted után a Criterion folytatja a reboot-hullámot, a kiszemelt ezúttal a Need for Speed: Underground lehet. Az illegális utcai versenyeket meghonosító autóverseny állítólagos logója már kiszivárgott.

Talán a legutóbbi közönség-kedvenc epizód, a Need for Speed: Underground rebootja lehet a Criterion Games következő munkája. A játék logóját egy névtelen forrás küldte el az EGM részére, néhány megjegyzés kíséretében. A kép ugyanolyan stílusban készült, mint a Most Wanted logója, ennek ellenére lehet, hogy csak egy lelkes Photoshop-huszár munkája:

Az oldal úgy tudja, hogy a játék a jelenlegi generációs hardverekre (is) készül, a stúdió munkatársai Bayview City új változatán dolgoznak. A várost legutoljára az NFS: Undergound 2-ben láthattuk.

A kérdés csupán az, hogy akkor mit keresnek a Londonra jellemző látképek a logóban, és nem tudjuk hova tenni a római Kolosszeumot sem. Lehetséges, hogy több város is szerepel a játékban?

Ezek szerint a Hot Pursuit és a Most Wanted után az EA ismét egy jól bejáratott címéhez tér vissza az Underground-reboot képében, egyelőre viszont csak egy vad pletykával van dolgunk. A korábbi évek tanulsága szerint az idei NFS az E3-on mutatkozhat be a nagyközönség előtt.

Az egyik Criterion-alkalmazott LinkedIn-profilja alapján a csapat jelenleg egy, még be nem jelentett autós címen dolgozik - minden meglepetés nélkül.

55 komment - szólj hozzá!