A Criterion rebootolja az NFS: Undergroundot?

A legutóbbi Most Wanted után a Criterion folytatja a reboot-hullámot, a kiszemelt ezúttal a Need for Speed: Underground lehet. Az illegális utcai versenyeket meghonosító autóverseny állítólagos logója már kiszivárgott.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#55
Első lépés: egzotikus - aka Ferrarik, Lambok, Porsche-k - és (klasszikus) izomautók kizárva. Csak tipikus utcai- vagy tuning autók. Onnantól nem érdekel mit művelnek vele, csak csinálják jól. Abban mi az underground, ha egy agyonpimpelt Supra ellen egy tuninggal elcsúfított, villogó neonos, szénszál-spoileres Lamboval megyek? Szerintem szürreális és nevetségesen hülyén néz ki. A drága sport- és luxusautók jól állnak a TDU2-nek, de nem az NFSU-nak. Imádtam, hogy a régi NFSU játékokban legfeljebb drága tuningautók voltak, mintsem luxusautók.
#54
#53: jó reggelt
#53
Ezaz, újabb szánalmas reboot.
#52
Állítólag fake az egész.
Kár, mert a Criterionban nem csalódtam eddig.
#51
Persze... Ha már a Most Wantedet el tudták rontani, akkor az egyik legjobbat, az Undergroundot is rontsák már el......

Ja és nem nagy photoshop mester. Betűtípusnak tűnik. Minden megegyező betűn ugyanaz a kép van....
#50
Jó lenne egy új UG, de nem a barbár Criterion Games-től. Egyszerűen szánalmas az, hogy hány Burnout-ot adtak már ki NFS címmel.
#48
#47: Bár az álom NFS az lenne, ha úgy gyúrnának össze több részt ahogy azt elképzeltem :D
NFS Underground szerintem:
- Undergorund 2 tovább fejlesztett városa
- csak éjszakai verseny, hisz ott van értelme az underground szónak
- szabad kóbórlás a városban, csaruk csak verseny közben jelenjenek meg, és max 3-5 kocsival (ne 100 ellen kelljen menekülni)
- a zsaruk csa útlezárást és szöges drótót használjanak, nekem pedig csak zavaróm legyen, ami beméri a zsarukat, hogy hol vannak, így tudni fogom merre meneküljek verseny után
- szabad koborláskor ne legyenk zsaruk, csak arra legyenek a játékban, hogy a versenyt megzavarhassák, hisz sehol nem díjazzák az illegális versenyeket a zsaruk
- sok tuning és egyszerű utcai kocsik, mint az U1-U2-ben
- irányítás összegyúrva az U2-ből és a 2005-ös MW-ből
- nitro limit, annyi nitróm legyen, amennyi a kibaszott tartájba belefér, nekem ne töltse újra menetközben (így lehet stratégiázni, hogy mikor lövöd el az összes nitrót, mint az U1-ben is volt)
- és mivel, hogy zsaruk nincsenek szabad kobórláskor így a nitró nembaj ha nem töltődik újra
SZÉP ÁLOM :)
Lehetnének már kreativak ezek a barom játék készítők.
#47
Mekkora játék volt a maga idejében, nitro (és nem végtelen nitro, hanem amennyi a tartályba belefért, és csak annyid volt egy versenyre), forgalom dögivel akik közt lehetett szlalomozni, IMÁDTAM. De egyszer már megcsinálhatnák a High Stakes (99-es NFS) rebootját is, ez mai napig a legötletesebb NFS mindközül, főleg a zsarus része, és ezt megcsinálnák jobb grafikával, de ugyan azon az elven, akkor Isten játék lehetne. A Hot Pursuit 2010 jó móka volt, az utánna lévők nagyon rossz. Meg remélem ha már a Citerion csinálja, hogy nem olyan lesz, mint a 2010-es művűk, mert ehhez nem illene ez az állandó drift kanyarban. Valami olyan írányitás kéne ami a 2005-ös Most Wantedben volt, hogy kelljen azt a féket használni kanyarban, mert azért van, nem nitrózvadriftelve akarok az Undergroundban is kanyarodni. Remélem nem rontják el nagyon...
#46
Hát remélem nem csak a nevet adják hozzá,hanem fel is újítsák.
#45
#44: Pedig nálunk egymást érik a Skyline-ok. Nagyanyám is azzal jár a Tecskóba. :)
#44
#27: Skylineok alap szint? Én a világ legjobb autó szériának tartom az rb26dett motor ami az r34-r34-ig volt meg világon a legjobban tuningolható , igazi legenda...
#43
#34: És mi van ha sokaknak tényleg tetszett. Pl nekem? :)
#42
Yabadabadúúúúú. Alig várom
#41
Hány éve könyörgünk érte... VÉGRE... Köszönjük Criterion! :D
#40
Nice nice nice ennek örülök :-)
#39
az underground volt a legjobb rész eddig !! zenék miatt hangulat miatt , nekem megfelelne egy HD felújítás is store-ról megvehető formában , de hátha jó lesz ez is :)
#38
Mégis hogyan lehet rebootolni valamit, aminek értékelhető sztorija nem volt? Mintha azt mondanánk, hogy a Codemasters rebootolta az F1 játékokat az F12010-zel.
#37
Nekem NFS-ben csak a shift jöhet szóba!
#36
#27: A GTR 35-öt azért nem nevezném hétköznapi autónak...