Ingyenes DLC érkezik a Forza Horizonhoz

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 15.
  • Letöltés
Link másolása
Holnap, azaz április 16-án jelenik meg Xbox Live-on az 1000 Club Pack, amely két klasszikus verdával bővíti a Forza Horizon felhozatalát - simán megéri értük újra elővenni a címet. Képek és trailer beljebb.

Április 16-án jelenik meg a 1000 Club nevet viselő DLC a Forza Horizonhoz. A teljesen ingyenes csomag két szerethető verdát tartalmaz: a Ford F100 1956 pickupot és a RUF CTR2 1995-öt, a Porsche remekművét. Semmi más nem kell tenned, mint a héten ellátogatni az Xbox Live-ra és lerántani a DLC-t.

14.
14.
UrbyG
#8: A Horizon pedig gyönyörűen néz ki! legalábbis HD TV-n! Elfelejted, hogy amíg a PC-n egérrel és bill.-el játszol, addig konzolon hátradőlsz a kanapén vagy befekszel az ágyba és onnan nyomod! Teljesen más az élmény és ha olyan távolról nézed biztos, hogy nem látsz egy pixelt se a TV-n viszont a mérete miatt ugyan úgy élvezni fogod a játékot! Az már megint más kérdés, hogy sokaknak ez érthetetlen és felfoghatatlan mert pld. PC-n sötétben kényelmesen elhelyezkedve a székben flesselni a gameeket megint b***ott jó élmény!
13.
13.
Tommy74
#4: Ez a beszéd, ma is toltunk egy órácskát a Motegin...
11.
11.
x-Jons-x
9.
9.
kharami
#8: Akkor szerintem vegyél egy boxot papa! Aztán próbáld ki egy 107 cm full hd s led es tv n! Amúgy meg minden játék a képeken agyon van ps el ve, szóval szvsz menj vissza pc zni, és talán nem kéne egyből fikázni!
8.
8.
terenceHill
ezeken a kamu ultranagy felbontású képeken csak röhögni lehet. :)
nagyon szeretné a ms hogy így nézzen ki a játék, csak az a baj, hogy negyed ilyen jó.
5.
5.
p3ti
Jól hangzik :) Lassan illene beszerezzem a Horizontot...
4.
4.
kharami
Nem is értem! Mi az, hogy újra elővenni! Szerintem minden vérbeli x es autós mai napig játszik a forza 4 el meg ezzel!;)
3.
3.
UrbyG
Húú de király! Holnap leveszem a polcról megint! :D
2.
2.
sasuke05
Forza verdák sokall szebbek mint többi hasonló játékban:)
1.
1.
smash
No meg a rengeteg kihívás amit csinálhatsz, plusz 10 új achievement (250G) Egyértelműen megéri :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...