Jön a Metal Gear Solid: The Legacy Collection

A Konami megerősítette a korábbi pletykákat, a sorozat huszonötödik születésnapja apropóján PS3-exkluzív Metal Gear Solid-kollekció érkezik, ami az összes részt tartalmazza majd.

Hideo Kojima is teaselte már, és a Korean Game Ratings Board adatbázisába is idő előtt került be a Metal Gear Solid: The Legacy Collection neve, így ha nem is nagy meglepetés, de mindenképpen örvendetes hír, hogy új gyűjteményes kiadás érkezik a Metal Gear Solid-sorozat huszonötödik születésnapja alkalmából.

A The Legacy Collection júniusban jelenik meg kizárólag PS3-ra, és tartalmazza majd a Metal Gear Solidot, a Metal Gear Solid 2: HD Editiont, a Metal Gear Solid 3: HD Editiont (illetve velük együtt az MSX-re megjelent eredeti Metal Gear-játékokat is), a Metal Gear Solid: Peace Walker - HD Editiont, a Metal Gear Solid: VR Missionst, valamint a Metal Gear Solid 4: Trophy Editiont.

Emellett két Ashley Wood-féle digitális képregény is a csomag része, amire viszont nem derült fény, az a The Legacy Collection ára. A bejelentés kapcsán azt is megtudtuk, hogy a Metal Gear Solid-sorozat egyes részeiből mára több mint 33 millió példányt adtak el világszerte.

18 komment - szólj hozzá!