Jóárasították az Electronic Arts-játékokat (x)

Need for Speedezni és FIFA-zni bizony jó, de ki győzi megvenni az évenként érkező epizódokat? Tudunk és mutatunk is egy praktikus módszert: masszív leárazásokat kell keresni, és akkor marad pénz a következő részre is.

Kommentek

#15
#14: "De ha gondolkodnál picikét akkor rájönnél, hogy azért árazták le , mert a sok ""birka"" nem vette meg."

Köszönöm kedves Horatius a felvilágosítást,de pont ezért írtam amit,vagyis:

"Persze,hogy leárazzák ezeket a vackokat is,hát mit képzeltek pl. a Most Wanted-al...Mindegy..nevetséges.."

Persze igazad van,lehet,hogy nem "birkák" csak úgymond "játékzabálók".

Nézd..Rengeteg olyan játékos van,aki minden évben vesz Need for Speed-et,Fifa-t,NBA-t függetlenül attól,hogy semmi újítás nincs egyikben sem,ugyanúgy néz ki,teljesen ugyanaz minden.Persze a Need for Speed az más,de már az is futószalag számra készült.Call of Duty részeket is sokan csak azért vették meg,mert az a címe ami,később persze lehet,hogy ők is,vagy a legtöbbjük észrevette már,hogy semmi újdonság nincs benne,de azért jó,hogy megvan,mert a sorozat része,no meg Call of Duty.

Na meg ott a rengeteg olyan játék,amit előrendelnek(el nem tudom képzelni hogy tudnak előrendelni egy játékot csak úgy látatlanba)aztán kiderül gyorsan,hogy "hát ez nem is az,amit mutogattak".."hát ez ilyen meg olyan hibás"

Még erre van szüksége a népnek,addig ez lesz és akkor most el is lehet gondolkodni a birka szó fogalmán.
#13
#12: "Nem az EA van szarban, hanem az összes játékgyártó cég, mivel hatalmas a konkurencia"

Haha..haha..hahaha...Ez jó volt.

Én a játékgyártó cégeket nem sajnálnám anyagi téren.Azokat viszont igen,akik minden évben "ugyanazt" a játékot veszik meg,vagy rendelnek elő olyan "alkotást" mint pl. az Alien Colonial Marines.Rengeteg igénytelen játék jött ki az utolsó két évben,vagy olyan játék ami harmadik évben is ugyanazzal a grafikus motorral jött ki,teljesen ugyanabban a formában,mégis vették a birkák.Persze,hogy leárazzák ezeket a vackokat is,hát mit képzeltek pl. a Most Wanted-al...Mindegy..nevetséges..
#11
Hatalmas sz*rban van az EA, évek óta épp' csak fenntartja magát, a részvényeik igen gyengék. Kib*szták a fejest, most új van, kitalált egy másik stratégiát, annak a része ez.
#10
Nah ha ennyibe kerülnének az EA játékok megjelenéskor, majdnem annyiért kapnánk meg azokat, amennyit érnek...
#9
Media Markt: " Mert hülye azért nem vagyok"
Nem szabad ott jätékot venni, ezt írtäk lentebb!
A jätêkok sokszor 2 x äron vannak eladva...
Consolcorner, platinumshop, konzolviläg, konzolok szervize...
Ezeket érdemes nézni, ja és persze valami itt, valami a mäsikba kedvezöbb! Egy biztos! Jätékot csak ilyen boltokban szabad venni!
Régebben ên is vettem a Mediaban, de eläraztäk a jätêkot! 3500 volt egy 13500- as jäték:)
Vannak ilyenek, de ritka!
Még egy hasznos dolog: az Ärgép is felejtös, mert ott nem szerepel az a bolt, ami éppen neked kell!
#8
#7: Itt írtam lentebb, hogy amazonon 10 dolcsi volt nem rég ;)
#7
Én a FIFA 13-at 4000ft-ért vettem PC-re december 22-én CD kulcs formájában a hardverapro.hu -n, na ez az ami tényleg megérte. 4000ft-ért azóta sem látom sehol... :)
#6
#5: Aki ilyen helyen vesz gammát meg is érdemli. :) Sokszor ki lett tárgyalva, hogy ők nem tudják és nem is akarják annyiért adni mint a sarki (sokszor mutyis) konzolboltok :)
#5
#2: hát nem tegnap elmentem Media Markba és 15 volt....pedig tényleg az új lesz újjan 12...(akciós helyen ha előrendelsz!)
#4
Sántít a szöveg mert máshol is akciósak ám az EA címek... De hát fizetett reklám végülis érthető :)
#3
Amazonon pár napja a Fifa 13 pc-s verziója 9.99$ volt. Na az nem volt rossz vétel. Még én is elkondolkoztam a megvételén, pedig nem vagyok egy nagy Fifa rajongó.

Egyébként miért ne érné meg nekik? Aki teljes áron meg akarta venni a játékot az már megvette. Most azoktól is behúznak egy csomó pénzt akik a teljes áron nem vették volna meg soha.
#2
Fifa13 pár hónappal a 14 megjelenése előtt 9500ért szerintem nem egy nagy vétel!
#1
Felmerül egy kérdés?
Nekik így most mi a hasznuk, mert gondolom van!
Ha, mondjuk ezt a megjelenés utän kb. 2 honapra rä szervezik azt mondom le a kalappal!
Nem akarok itt mäs üzlettel példäzni, de az NFS, räadäsul a limited edition vältozat mär februärban 6 ezerért hazaviheto volt!