Tíz százalékos leépítés az Electronic Artsnál

Az EA megerősítette, hogy leépítésekbe kezdett a vállalaton belül, és komoly szerkezeti átalakítások várhatóak nála a jövőben. A hivatalos álláspont szerint az új technológiák nagyobb prioritást kapnak.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#10
#4: Ez a kiadó egyrészt futószalagon nyomja copy+paste módszerrel a játékokat, másrészt tönkretett (Mass Effect), vagy kis híján tönkretett (Dragon Age) crpg franchise-okat. A kiadó előbbi bűne nem annyira zavar, sok az ostoba ember. A másodiktól viszont keményvonalas rpg-rajongóként (nem Oblivion és Oblivon With Guns, hanem Planescape: Torment, illetve Fallout KETTŐ!) forr a vérem.
Az ironikus az egészben: a legnagyobb probléma azzal van, hogy nem várják meg amíg egy kreatív csapat elkészít egy játékot, hanem siettetik mindet, aminek az lesz az eredménye, hogy az adott játék összecsapott, elkapkodott lesz. Ez egy FPS esetében is helytelen hozzáállás, nemhogy egy akció-rpg, ne adj'isten egy "tiszta" rpg esetén.
#9
#5: Én is Bobby. Én is...
#8
Az utóbbi időkben már nem ugyanazt jelenti az EA játék, mint mondjuk 10 éve. Rossz fele mennek a dolgok és most az első szele elért hozzájuk. Ha meg szeretnének menekülni a teljes bukástól, teljesen új irányt kell keresni.
#7
#4: A jó és rossz játékaik aránya a nullához konvergál. Azzal hogy csődbe mennek, kreatív fejlesztőcsapatok tucatjai menekülnének meg.
#6
#2: Ott a pont :)
#5
Keveslem.
#4
#2: WTF ilyet, hogy lehet remélni?.... azért egyáltalán nem adnak ki ennyire szar játékokat..

UndokBeka: Sokat markoltak keveset fogtak, megesik más cégekkel is. Majd megoldják. Nehéz ám kitalálni mi kell/mi fog kelleni az embereknek :)
#3
Mégis mit vártak? Felvásárolták a kreatív csapatokat, majd beleszóltak mindenbe, kiírtatták az összes dolgot, amitől jó lett volna meg egyedi a folytatás. Így nem nehéz szarul működni. És még mindig nincs Mirror's Edge 2...
#2
Há remélem csődbe mennek, igazán nem kár azért az évi 4-5 folytatásért.
#1
nagy fejlődésbe kell kezdeni mert a cégnél nem csak 10% lesz az elbocsájtás