Counter-Strike: GO - fizethetsz a rajongói pályákért

A Valve bejelentette az Operation Payback indulását, aminek keretében hét rajongók által készített pálya válik játszhatóvá a Counter-Strike: Global Offensive hivatalos szerverein. A bevételből az eredeti készítők is kapnak.

Az Operation Payback július 31-ig tart, ebből kifolyólag a játékosok tulajdonképpen nem a pályákat veszik meg, hanem arra fizetnek be, hogy a hét legkedveltebb rajongói térképet (Museum, Downtown, Thunder, Motel, Favela, Seaside és Library) az új Counter-Strike hivatalos, minőségibb játékélményt ígérő szerverein is játszhassák.

Az Operation Paybackhez váltható pass 6 dollárba kerül, most viszont akciósan 3 dollárt kóstál. A programnak két érdekessége is van: az egyik, hogy ha te befizetsz rá, akkor úgy is meghívhatod a haverjaidat az új pályákra, hogy nekik nem kell tejelniük, másrészt a pénzed egy része az eredeti készítőkhöz csorog vissza, és nem a Valve fogja teljes egészében zsebre tenni.

Az még nem derült ki ugyan, hogy milyen arányban osztozik a bevételen a fejlesztőcég, mindenesetre mi nagyon kíváncsiak vagyunk az új üzleti modell fogadtatására.

22 komment - szólj hozzá!