Counter-Strike: GO - fizethetsz a rajongói pályákért

A Valve bejelentette az Operation Payback indulását, aminek keretében hét rajongók által készített pálya válik játszhatóvá a Counter-Strike: Global Offensive hivatalos szerverein. A bevételből az eredeti készítők is kapnak.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#22
#19: Ahogy írtam nem a netes fizetéssel van gond, hanem azzal, hogy plusz pénzzel kell feltölteni a pénztárcát, nem lehet egyszerűen fizetni. Van web alapú virtuális mastercardom.

Az biztos, hogy a wallet tartalma valós pénzre nem váltható, vásárolni is csak akkor vásárolhatsz belőle, ha a vásárláshoz szükséges összeg rendelkezésre áll, tehát nem fizetheted ki a fennmaradt összeget PayPal-val vagy Bankártyával.

Így kell fix befektetésre szert tenni és kamatoztatni valaki pénzét, ez zavar csak.

Már azt sem tudom mennyi játékom van a steam fiókomban, szóval alapból semmi bajom velük.
#21
#20: Először is szállj le a magas lóról ha megszólítasz egy idegen embert, másodszor pedig ez elég gyenge érvelés, ha valóban a modderek támogatása lenne a fő cél akkor ők kapnák az összes pénzt, hiszen ők dolgoztak a pályák elkészítése közben nem pedig a Valve munkatársai. Legközelebb jó lenne ha megadnád a tiszteletet és nem azért, mert 9 hónappal idősebb vagyok, hanem mert értelmes, normális emberek közt így szokás.
#20
#16: Fiam, úgy látom ma kezdted el követni a Valve munkásságát.
Már rég elkezdődött ez az üzleti modell alkalmazása, amit tényleg támogatja a moddereket (nyerészkedés, pffffffffffff, azt a játékvilág szégyenei az Activision meg az Electronic Arts műveli magas szinten)
#19
#18: 1 szó: PayPal
#18
#15: Egyáltalán semmi gond a 700 Ft-al, sőt szerintem vannak ennél drágább map dlc-k is. Ami gond, csak úgy tudom megvenni, hogy a wallet egyenlegemet töltöm fel, minimum 5 euro, ami nem sok, de nem találtam semmit rá, hogy később visszautalhatom-e a megmaradt összeget, vegyesbe felhasználhatom-e egy későbbi tényleges bankkártyás fizetés alkalmával, vagy szépen marad a különbözet addig, amíg megint nem töltöm fel egész összegekkel. Sok felhasználó, hasonlóan bent maradt 2 eurója elég sok tud lenni.
#17
#3: szarból nem lehet várat építeni :D
#16
Kezd egyre szemtelenebb lenni a Valve is. Nem elég, hogy nyoma sincs a Half-Life folytatásnak, most még a modderek munkáján is nyerészkedni akarnak. Jó lenne ha elkezdenének újra játékokat csinálni és abból tartanák fenn magukat. Ez a kezdeményezés teljesen korrekt lenne, ha a befolyt pénzt teljes egészében a pályák készítői kapnák.
#15
#2: Szerintem ha valakik megérdemlik a pénzt a játékfejlesztés világában azok a modderek! Aztán, hogy ebből azok mennyit látnak fingom sincs, de akinek 7 pályát nem ér meg 700 Ft, az egy igazi hülye...
#13
#11: Most feleannyiba kerül, mint amennyi alapból az ára lesz, de igen, egyszer megveszed és addig gyűröd ameddig csak szeretnéd. :)

Másrészről nem tudom mi a baj ezzel, elkérnek érte 3 - később 6 - dollárt, és a p*csátok alá tolnak egy szervert. Ha nem veszitek meg Community szerveren ugyanúgy játszhattok ezekkel (esetleg ha többen vagytok összedobtok 200-200 forintot és valaki megveszi, tényleg nem vág haza senkit ez az összeg).
#12
#11: bármely community szerón ingyenesen játszható.
#11
De ezek mapok akkor véglegesen játszhatók lesznek? (Forever?) Amúgy ha igen, várok egy Summer Sale-t és ott occsón megvenném :D
#10
#9: mert ha bele gondolsz, a játék is egy mod ilyen erővel. Ebben a 7 pályában munka van és meg is látszik, mert van olyan minőségi mint az alap mappok...
#7
#2: Szövegértelmezés: Rest in Peace.
#5
#2: Ez konkrétan ugyan az a lépés amivel élt már bármelyik kiadó, csak éppen a tálalás más. A valve mindenképp jól jár hiszen nem nekik kell ezzel foglalkozni meg teszi helyette más, a készítő is jobban jár mert elfoglalja magát és még kap is érte valami. Annyira sunyi ez a bagázs. :D
#4
#2: Nem kötelező fizetni érte. Fizethetsz, ha támogatni akarod a készítőket és Valve szervereken akarod futtatni a pályákat. Amúgy még mindig ingyen van.
#3
Egy ilyennek CoD-ban is örültem volna.