Böngészőben is fut az Epic Citadel

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 6.
  • Videó
Link másolása
A Mozilla és az Epic Games barátságának köszönhetően minden Firefox-felhasználó megcsodálhatja az Epic Citadel techdemót. Az idei GDC óta tudjuk, hogy az Unreal Engine 3 már webböngészőben is fut.

Lepacsizott egymással az Epic Games és a Mozilla, így az Epic Citadel című techdemójukat minden Firefox-felhasználó megcsodálhatja. Mint ismert, a fejlesztők célja az, hogy a jövőben Unreal Engine 3-as játékokat is futtathassunk webböngészőn keresztül. A márciusi GDC-n jelentette be a két vállalat, hogy az engine immáron kompatibilis a Firefoxszal.

Bár a techdemó a legtöbb HTML 5-ös böngészőben fut, a teljes élvezethez erősen ajánlott a legújabb Firefox. A böngésző készítője szerint az engine-t futtató Javascript elkészítése mindössze négy napig tartott, és iOS-es eszközökkel is használható.

Az Epic Citadel egyébként egy belső nézetből játszható demó, egy igen részletes citadellát és az azt környező várost járhatjuk be benne.

8.
8.
Kleppi
#7: én is utálom xD
7.
7.
dBLOOD
Szar az Unreal Engine úgy ahogy van. Ocsmányabb a grafika mint egy normális motoré, de linux alatt (jobban) akad.
6.
6.
Qmi05
Nagyon fasza lett. Lesznek böngészőben futtatható minőségi játékok netalán?
5.
5.
alex512
#1: Úgy tűnik lemaradtál róla, de már ezerrel demózták az UE4-et, az E3-on és a Sony PS4 konferencián. Az új konzolgenerációra várnak a megjelenésével...
4.
4.
evin
#1: Az új TR nem UE3-at használ.
3.
3.
Bone 02
#1: Hihetetlen mennyire nem vagy tisztában a dolgokkal, ha nem tudsz róla semmit minek szólsz hozzá?
1.
1.
Sarkadi
Ideje lenne elgondolkozniuk az új motorra való váltásról. Véleményem szerint már mindent láttunk, amit ebből a motorból kilehet hozni, igaz, meglepésként ért a Tomb Raider legújabb részének részletessége, vagy az új DMC látványvilága. Ettől függetlenül elavult már önmagában és nem képes olyan effektekre, részletes megjelenítésre mint társai.

-szerintem-
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...