E3 2013: Az első napon tart sajtóbulit a Nintendo

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 7.
  • Rendezvény
Link másolása
Habár a Nintendo nagy sajtókonferenciát nem rendez az idei Electronic Entertainment Expón, a rendezvény első napján várja a szaksajtó képviselőit a saját standján. Ott lesz Miyamoto és Fils-Aime is.

Mint ismert, a Nintendo nem tart nagyobb sajtókonferenciát az idei E3-on, de ez nem jelenti azt, hogy nem kerül sor egy kisebb, közvetlenebb eseményre a saját standján, amelynek házigazdája Shigeru Miyamoto és a Nintendo of America elnöke, Reggie Fils-Aime lesz.

A Destructoid értesülései szerint a vállalat már kiküldte a meghívókat az amerikai sajtó munkatársainak a következő szöveggel: "Come Play With Us @ The Wii U Software Showcase".

Az eseményre az expó első napján, azaz június 11-én, helyi idő szerint 10:30-kor kerül sor a Nintendo saját standján. Előadásokat tart majd Miyamoto mester és Fils-Aime is, illetve bemutatják a legújabb játékokat is. Jelenleg nincs szó arról, hogy a bulit élőben is követhetnénk az interneten.

Az idei Electronic Entertainment Expót június 11-13. között rendezik meg a Los Angeles-i Convention Centerben.

5.
5.
detto1998
1# ez olyan mintha azt mondanád, hogy az m hagyja abba a halot mert már 4 része van(+az mmo)! Vagy hogy a sony hagyja abba a god of wart, mert abbol is van pár rész! Ott a zelda,mario,pokémon,metroid,wariok meg még sok sikersorozata! Ha ezekből jön min. 1 rész, akkor nem kell más ;) Miért mit csináljon zombis sorozatot? Világháborúsat? Ehez ért a nintendo és remélem lessz még ezer zelda :) (úgyse unnám meg :) )
4.
4.
Kreto
#3: Egyet kell hogy értsek azonban ez a réteg nem tudja eltartani a nintendót :/ Lehet hogy a nagy gépeket kicsit komolyabban kellene venni és kiadni valami olyat ami széles körben is megállja a helyét. A mario meg a zelda nagy nevek de ha nem lesz rá pénz azok is egyre rosszabbak lesznek.
3.
3.
Csoki80
#1: Azért ez nem teljesen igaz amit írsz. Lehet hogy kevés fogy, de ez elég az igazi n eseknek. A fogyó N tulajok pedig azok akik a wii vel picit casualeztek nem a hc "Máriósok"
Látom, te nem voltál soha nintendó fan.
Nehéz így megérteni, hogy egy igazi nintendóst nem érdekli semmi csak a zelda meg mario st.. ennyi.
Pl van egy haverom azt nem érdekli csak a ladája, pedig van egy új bmw-je de le se kakálja. Kinek mi jön be.
Nekem még nincs új n gépem, de szeretnék szerintem u lesz, mert azon le tudom játszani a régi N címeket.
64 em volt előtte s a Zeldákon máriókon kívül nem érekelt semmi azok az igazi gamék valakinek nem ezek a multiplatformerek amik most divik :-)
2.
2.
shatterhand
#1: Én inkább csöndbe figyelem őket. Úgyse érint a nagygépük sosem, viszont hányszor leírták őket és sose tüntek el. DS-nek rég porba kellett volna aláznia a psp-t, ehelyett baromi sikeres lett.
Én se tudom mitől szárnyalna ez a wii u, de kíváncsian várom mire mennek.
1.
1.
most nem azért, de a Nintendo egyre lejjebb süllyed.
kiadták az újabb wii-t, ahelyett hogy csináltak volna egy brutál erős hardvert amikor a wii-u ki lett adva.
már fél éve kint lehetne az újabb gennel. fél évvel mint a m$ és a szotyi!!
ehelyett ülnek a száz éves klasszikus nintendo címeken, amik már egyre kevesebb embert érdekelnek. fossák a folytatásokat, új játékokat meg nagyon nem tudnak hozni. ez így csak egyfelé vezet, tudjuk hová.
van pár okoskodás, hogy majd wii exkluzív lesz egy-egy cím, de azok meg mindig "valahogy" időközben elvesztik az exkluzivitásukat. vicc az egész, persze hát ki a szar venné meg a ninja gaiden-t wii-re?
ahogy néztem a játékfejlesztők riportjait, senki nem tervez már velük. egyszerűen senki nem veszi komolyan a platformot, ráadásul még gyenge is a hardvere - fejleszteni sem lehet rá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...