Majdnem készült egy nyitott világú Star Wars-játék

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Avalanche Studios egykori menedzsere, Oskar Burman a Twitteren elhintette, hogy csapatuk "majdnem" aláírt a LucasArtscal egy nyitott világú Star Wars-akciójáték kapcsán. A projektből sajnos nem lett semmi.

A Just Cause-sorozatról elhíresült Avalanche Studios egykori menedzsere Oskar Burman kitálalt a Twitteren, miszerint a csapat majdnem aláírt egy szerződést a LucasArtscal egy olyan Star Wars-játék kapcsán, amely "egy hatalmas, nyitott világban" játszódott volna.

Az egyjátékos örömökre kihegyezett produktumban a galaxisok közt is utazhatunk volna. Kár, hogy nem lett belőle semmi.

Az egykori menedzser és jelenlegi Avalanche-elnök Christofer Sundberg is nosztalgiázott egy keveset, s elmerengtek arról, hogy milyen jó lett volna, ha elmerülhetnek a Star Wars univerzumában. Kijelentették, ha az a szerződés megszületik, könnyen lehet, hogy a LucasArts még ma is élne.

Ízlelgessük a gondolatot: egy sandbox Star Wars-akciójáték kétségtelenül nagyot robbantott volna.

Burman jelenleg a Rovio Stockholmnál dolgozik, az Avalanche-nél 2005 áprilisától 2009 májusig menedzserkedett. A közeljövő Star Wars-címeit az EA készíti majd.

16.
16.
shatterhand
Ezzel most mire megyünk?
15.
15.
adriano28
biztos kifogyott a tollból a papír :D
13.
13.
bodortamas1
Star Wars mint sandbox? Hát nem tudom. Csak akkor ért volna valamit, ha tényleg óriási bejárható terület lenne, min.Coruscant meg néhány közeli bolygó.
"galaxisok közt is utazhatunk volna" Ezek hülyék? Nem azért, de a Star Wars Univerzumában szó sincs több Galaxisról, egyben játszódik az egész. Annyira még azok sem fejlettek, hogy akkora óriási távot megtegyenek. 2 galaxis közt fénysebességgel is elképzelhetetlenül sok idő lenne átutazni. Na de mind1, az ötlet maga nem jó, örülnék egy Star Wars sandboxnak.
12.
12.
FrankBlack
Jó lett volna, ha az a volna ott nem volna...
11.
11.
dBLOOD
Ha a kutya nem szarna, megpukkadna.
10.
10.
Ventus
Majdnem kanállal nem lehet levest enni.
9.
9.
christopher24
Pont egy ilyen játékra vágytam volna. Remélem az EA csinál valami hasonlót, szerintem lenne benne lehetőség és az se lenne gond ha 3-4 bogygó 1-1 városát csinálnák meg. Az egész SW galaxist úgy sem lehetne.
8.
8.
Gubi
És akkor mindjárt jön a hír, hogy a Republic Commando folytatásának is épp nekiálltak, de sajnos lelőtték a projektet... :D
7.
7.
markoci555
az old republic az az mmo az most nem ilyen? csak annyi hogy multis...
4.
4.
Effecta
Mi számít majdnem késznek?
3.
3.
negyven2
Én meg majdnem vettem egy lámát, aztán mégsem.
2.
2.
gnossos
99%, hogy leállították volna a fejlesztését ugyanúgy mint az 1313-at.
1.
1.
Ecneb
Az ilyen "majdnem" híreket annyira felesleges szívfájdításnak találom :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...