15 éves a Gran Turismo, bejelentés a jövő héten

A Polyphony Digital autószimulátora május 19-én ünnepli 15. születésnapját. A jeles dátum apropóján a Sony kibérelte a silverstone-i versenypályát, ahol egy izgalmas futamot rendez. Az eseményt mi is követhetjük a neten.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#9
GRAN TURISMO
- ONLY ON PLAYSTATION

- A szürke PS 1-en a második résszel kezdtem. Számos, élményben gazdag játékórát töltöttem vele.

- PS 2-őn a harmadik résszel már kevesebbet játszottam.
A negyedik rész megjelenését viszont nagyon vártam, és nem hiába. Számomra a Gran Turismo 4 megjelenésével érte el a csúcspontot a sorozat. Számomra ez a rész maga a tökéletesség. Irgalmatlan sokat játszottam már vele, és bizony a mai napig elő-elő kerül.

- PS 3-mon is megvettem az összes kiadást, de valahogy már nem az igazi. Talán többet vártam, nem tudom. A premium autók el kell ismerni elképesztő részletgazdagsággal bírnak. De hol vannak a premium versenypályák? Hol van az a kikezdhetetlen GT minőség? Hol van az az elsöprő erejű GT élmény amit a korábbi konzolgenerációkban tapasztaltunk?
Már nem ragyog olyan fényesen a Gran Turismo csillaga, én azért kitartok mellette.
#8
Nem szeretem a jubileumokat, mert jó indok elrontani egy játékot, és én ettől félek.
"vissza a gyökerekhez" biztosan ismerős szöveg, szerencsére ezt nem sütötték itt el.
(első amivel játszottam a szériából a GT5 volt)
#7
az 5el simán elvagyok még mindig megjelenés óta, hála a hetente érkező új versenyekkel, plusz autókkal, kihivásokkal, állandóan ujitanak bele mindenféle dolgokat a frissitésekkel, imádom! :)
#6
hehe..JDM for EVER:)
#5
Ú várom.
Ott lesz a Honda, Nissan és a Toyota!!!
Minden jó kocsi!!!
Nagyon elmennék...
Remélem nem rontják el a GT6-ot.
#4
NorbiiiModerátor
Nekem a 3. az örök kedvenc. :)
#2
már várom :)
#1
Ha kijavítják az 5. rész katasztrofális menürendszerét, a gyökér low poly autókat és az amatőr, videojátékokban már 15 éve nem létező hibákat, akkor megjelenéskor biztos vétel, ellenkező esetben kicsit várok vele :)