John Carpenter Dead Space-filmet szeretne

A Dolog és a Halloween nagypapakorú rendezője, John Carpenter szerint a gyakorlatban is jól működne egy Dead Space-film, szerinte az univerzum megérett egy adaptációra. Reméljük, hogy az EA is hallja a szavait.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#21
Én most nyomom végig a 2 őt(eddig akadt)nagyon is tetszik de horrornak nem nevezném az 1-be sem a 2-be nem ijedtem meg.. inkább akció..vagyis nem..nem.. semmi féle képen nem horror xDDD
#20
#14: Tom Cruise??? Ez most komoly?? Viccnek is rossz. :(
#19
#16: Neked szar, masnak nem. Amugy te lattad a horrorok 100%-at?
#18
Amúgy Event Horizon! Tiszta Dead szerintem nem kevés ötletet vettek abból a filmből!;) De kibaszottul várom ezt a filmet , márha elkészül! De egy epikus Gears trilógia is jöhetne! Igazán rácsaphatna Cameron vagy valami nagy cápa hamár az Ávátárt el tudta készíteni!:/ :(
#17
A Dead Space már megérdemel egy filmet és szerintem John Carpenter kezében jó helyen van :) Egy igazi sci-fi horror kell a népnek!
#16
Nagy baromság ez a Dead space, szar úgy ahogy van, akárcsak a horrorok kilencvenkilenc százaléka, de Carpentertől lehet megnézném, a Dolog meg a Köd örök klasszikusok.
#15
#14: támogatom +1!
#14
Az biztos, hogy megnéznék egy Dead Space filmet Tom Cruiseval a főszerepben :D Jó kis sci-fi horror film lenne, tuti óriási sikereket érne el, a cím miatt is.
#13
Jaj, csak ne nyúljon hozzá Hollywood, kérlek...
John C. pedig régen nagy név volt, de inkább már ne adjunk semmit a kezébe.
#12
#8: Legyen az inkabb Acs Janos, vagy Asztalos Jani :)
#11
Istenem de jo lenne.....
#9
Szó mi szó ds3 eléggé the thing-re sikerült, de attól még imádtam!
#8
Egyrészt jó film alapanyag a Dead Space, másrészt Kárpitos Jánosnak köze ne legyen hozzá. Régen gyártott pár tényleg legendás filmet, de mostanság valahogy elfelejtette hogyan kell jót csinálni. A Menekülés Los Angelesből még elfogadható utánérzése volt a Menekülés New Yorkbólnak, de valahol akkoriban hagyta el a tehetsége. Elátkozottak faluja, Vámpírok, Mars szelleme egytől egyig kukába való hulladék (különösen az utóbbi)
#6
A kedvenc horrorfilmem a Dolog :) elképesztő jó film mindenkinek ajánlom :) és remélem csinálnak filmet a dead space-ből jó lenne
#5
Törölt felhasználó
#4: Hulladék? A Halloween? A Cigarette Burns és az Elátkozottak faluja? Hát te se lehetsz nagy horror fan :)

Amúgy tényleg nagyon megérett a filmadaptáció, csak hozzáértő kezek dolgozzanak majd rajta!
#4
a Dolog meg a Christine jók voltak, a többi nekem hulladék kategória