Jönnek a sárkányok a Simsbe

Most, hogy bejelentették a negyedik részt, muszáj valami extravagáns dologgal feldobni a The Sims 3-at, elvégre az érdeklődés nem lankadhat... Nos, lehet örülni, jönnek a sárkányok!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#36
#11: 39,5 GB store és rendes update-ekkel, összes eddigi kiegészítő és még pár módolt item. Nem olyan nagy, csak feltelepíteni a kínszenvedés. (Nameg a tőltési idők ingame...)
#34
#33: Ameddig sértegetsz :(
Persze nekem is van jobb dolgom, de nem szokásom hagyni magam :D
#33
#31: Meddig szeretnél vitatkozni??:D:D:D
#32
#30: Mortis vezette vissza, én meg csak felvettem a fonalat, mert érdekes dolgokat írt :D
Válaszoltam is neked, azért nem moderálják, mert nincs is mit moderálni. Piti kis sértés, nem használt trágár, tintafestéket nem tűrő kifejezéseket, és persze nem csak a pozitív, de a negatív véleményt is szabad mások tudtára adni. Persze lehetett volna finomabban és civilizáltabban, de egyeseknek ez a stílusa, nem bűn 'bunkó alpári tajparasztnak' lenni, ahogyan te fogalmaztál.

A példálózást meg te kezdted a fagyis embereddel, ami nem mellesleg a mieinknél még lehetetlenebb, véleményem szerint. Én téged nem értelek, a kérdésedre válaszoltam, moderátorok szemmel láthatóan nem érezték szükségesnek, hogy kifejtsék neked, miért nem moderálták a lentebb található kommentet, szóval bezárult a kör :D
#31
#29: Ízlés kérdése az egész, szemmel láthatóan mindkettőnknek véleményeink vannak, nem pedig tényeink. Engem alapjáraton nem az zavar, hogy szidod a játékot, hanem az, hogy úgy szidod, hogy az azzal játszókat is degradálod.
Nagy különbség van aközött, hogy azt állítod, 'ez a játék hülyeség' és aközött, hogy 'hülye, aki ezzel játszik'.

Nem látszik, hogy sajnálod a sértéseidet, mert tovább folytatod. A 'Sims 10-15 éves gyerekeknek való' állításod is ilyen. 21 éves vagyok és szeretek vele játszani. Akkor most infantilis hülye vagyok, mert nem felnőtt játékokkal játszom?
Megsúgom, 15 éves kortól ajánlott a játék, ha tényleg játszottál vele, tudod, hogy vannak olyan tartalmak, amik nem kicsiknek valók. Bár ha 'hulladék' nem tudom, minek játszottál vele... Főleg szinte az összes résszel, ahogy írtad.

Mass Effectet meg nem ehhez hasonlítottam, azt írtam, hogy példának okáért nekem ez a 'sikerjáték' nem jött be, mégse állok neki sértegető kommenteket írogatni az ezzel foglalkozó hírekbe, ahogy te is tetted ennél a hírnél. Habár én nem játszottam vele, mindenütt azt olvastam, hogy nagyon szar a befejezése, nem mellesleg durván egy tucat dlc-t kiadtak hozzá utólag, szóval úgy tűnik, mégse tudták, hol és hogyan kell befejezni.
#29
#28: Kedves Espio!

Sajnálom, hogy megbántottalak , de a véleményem akkor is változatlan. Nagyszerű, hogy neked örömet okoz ez a hulladék. Ja , és hogy tudjál róla, játszottam a Sim 3-ig szinte az összes résszel, tudom mit beszélek. Régen jópofa volt, most már csak a bőrlenyúzásról szól az egész. Marha sok értelme van sárkányokat beletenni. Semmi értelme a sorozatnak már. És hogy a te példáddal éljek, a Mass Effectet legalább tudták hol kell bejezni. Másrészt meg ostobaság hozzá hasonlítani, nagyon nem egy kaszt. És hogy miért veszik az emberek a Simset? Mert sokan megszerették régen és gondolom reménykednek, hogy jobb lesz. Arról már nem is mondok semmit, hogy a Sims kb 10-15 éves gyerekeknek készül. Én is kb akkor játszottam vele. Ennyi. De játsz vele, ha neked ez jön be, nincs azzal semmi gond. Csak feleslegesen lázadsz:).
#28
#27: Milyen szofisztikált gondolatmenet :D
Helyes is, nem mellesleg, de a vége felé már kissé szubjektívnek tűnik.

Korábban is voltak törvények, akkor se lehetett simán ölni és erőszakot tenni. Persze tagadhatatlan, hogy akkor mérföldekkel könnyebb volt bűntettet elkövetni, de az erkölcs, a technológia és a hatalmi ágak fejlődésével ténylegesen kifinomultabbak és civilizáltabbak lettek mára a körülmények. De csak a tettlegesség terén. Én úgy érzem, az agresszió mértéke továbbra is változatlan, azonban az emberiség megtanult alkalmazkodni, túlélni, ezért társadalmilag toleráltabb metódusokkal élik ki haragukat az emberek, mégpedig a verbalitás terén. A verbális agresszió drasztikusan nő és szinte minden szocializációs színtéren észrevehető. A szavak által okozott sebek pedig gyakran súlyosabb, maradandóbb károsodást okoznak az emberben, mint a fizikai bántalmazás.

Ilyen szempontból mostani helyzetünket aligha lehetne kánaáni jelzővel illetni, inkább úgy fogalmaznék, másképp jobb, másképp rosszabb.
#27
#26: Egyszerű mindent egyetlen rendelkezésre, fogalomra levezetni, mint esetedben a liberális véleménynyilvánítás, aminek igazából az ember első közösségekbe való rendeződésétől alapvetőnek kellett volna lennie, mégis csak 200 éve jelent meg rendes köntösben. A 19. század embere nem csak áhította, hanem ki is érdemelte ezt a jogot, a mai szibariták már kevésbé, de ez nem az eltelt idő függvénye, hanem sok társadalmi és gazdasági tényező kölcsönhatásának eredménye.
Nem 'tom, de a régebbi korokat tekintve, amikor még simán miszlikbe darabolhattak vagy akaratod ellenére megszexualizálhattak az úton, mostani helyzetünk kánaáni, igaz, rengeteg helyen finomítani kellene.
#26
#24: Az a szomorú, hogy megteheti az ember. Ha példádnál maradunk, megteheti az illető, hogy beoltja vagy akár leköpi a fagyist. Tudtommal nincs büntetőjogi szabályozása a köpködésnek, legalábbis civilek esetében. Mit lehet tenni? Bemész a rendőrségre, aztán feljelentést teszel, mert leköptek? Pofán röhögnek.

Nekem mindig a gimi jut eszembe az ilyesmiről. Mobbing meg bullying... Diákok következmények nélkül csinálhatják egymással, a tanárok semmit nem tesznek ellene. Vagy megtanulja az ember okosan megvédeni magát, vagy eltapossák. Kutya egy világot élünk, és dzsungeltörvények uralkodnak. Ha az ember okosan csinálja, bármit megtehet, következmények nélkül is akár.
#23
#22: Én nem vagyok szerkesztő, de válaszolhatok a kérdésedre.
Szólásszabadság van. Mindenki kedvére alkothat véleményt, és szimpátiától függetlenül kommentálhat bárhova.
Persze van egy határ, amit senki se léphet át, de a hülyézés és szarozás még toleranciahatáron belül van. Sokkal több kell egy moderáláshoz vagy bannoláshoz. Nem lehet minden piti kis beszólogatás miatt ugrani, mert ezer meg egy ilyen van. Szóval, ha csak el nem durvul a helyzet, általában a playerek lerendezik maguk közt a dolgot :D
#21
#12: Telepítve nincs 30 giga az összes kieggel sem, ehhez még persze jönnek a modok melyek gyakorlatilag akármennyit foglalhatnak.
#20
#6: Az a vicc, hogy vannak még olyan beszűkült gondolkodásmódú gyökerek mint te...
#19
#13: sehogy, mivel minden kiegészítés(legalább is a 2. résznél) külön exe fájlt kapott, azaz ahány kieg annyi ikon az asztalon max az ilyen kisebb kiegek beépülnek
#18
#16: bocsánat60 giga, nem 70, és piratebay:D
#17
Plusz a modok. Ne feledjétek, hogy a Sims széria többtucatnyi nem hivatalos oldallal büszkélkedhet, melyeknek a közösségei tonna számra zúdítják a jobbnál jobb modokat.