Már forgatják a Need for Speed-filmet

Nagyobb fordulatszámra kapcsoltak a Need for Speed-mozifilm alkotói. Az adaptációt csak februárban jelentették be, de már forgatják Georgia államban. Reméljük, hogy nem kapkodják el.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#24
#3: az fordítva volt nem? elsőnek volt a film aztán egy hasonló nfs jött ki
#23
én a legelső halálos irambant láttam, meg a Tokiósat, egyik sem az a húde film, még láttam gondolom pár másikat, de olyan szinten nem hagytak nyomot bennem hogy többet meg se nézek ilyesmiből
#22
Aaron Paul csak Jesse nevű szereplők eljátszását vállalja el vagy mi van?:D
#21
szerintem van benne lehetőség, kár, hogy belétek nem szorult egy cseppnyi képzelőerő sem és csak fikázni tudtok mindent.
#20
#19
A halálos iramban cím már elhasználódott, gondolták átnevezik az új részt.
#19
Neee megint egy halálos iramban...
#17
Hát nem tudom. Szerintem a Halálos Iramban már előtte az összes ilyen puskaport.
Attól még nem lehet rossz, de ha az lesz benne, hogy 10 mp-ként azt mutatják, hogy rakja 72..dikbe az autót kuplung nélkül, és tövig nyomja a gázt minden kanyarban, akkor inkább ne is erőltessék.
#16
Egy warezt megér. Mondjuk attól függ mennyire lesz jó a trailer lehet moziban nézős lesz. Fast 6 meg nagyon várós mert Èn anno csalódtam a 4. részben és félve ültem be az 5.-re de annál nagyobbat csalódtam persze pozitívan. Szóval felőlem jöhet még akár Fast 7-8-9 stb + ez a film is.
#15
Ennél még van lejjebb?
#12
Ha az mw"1" lenne megvalósítva oké annak van sztoia de ezeknek a mai nfs-eknek? mi?mi?emberek?
#9
"hűen követi az NFS-széria mostani hangulatát" Akkor nem inkább Burnoutnak kellene hívni és Paradise Cityben játszódnia? :D vagy arra céloznak hogy egy focus sport lenyom egy mclaren F1-et esetleg hidakról fognak ugratgatni? :D BTW, a fast and the furious is akció film lett mintsem autókról szóló "underground" autós élet bemutatója. Esetleg a tokiói hajszát sorolom ide meg az első két részt de a többi.... Emberek :D
#7
#2: De jó, hogy te ekkora jóstehetség vagy...
#6
Ès akkor mivan ? Mindig jó faszán tuningolt kocsikat làtni :D
#5
#3: jaja jól mondod :D