Két megjelenés - egy arany!

  • Írta: fojesz
  • 2005. november 17.
  • Érdekesség
Link másolása
A mai nap megjelenésekben gazdag lett - a King Kong miatt mindenképpen. Aranyra került továbbá Crazy Frog koma játéka is - sok sikert neki...
(Blue's News) A mai nap megjelenésekben gazdag lett - a King Kong miatt mindenképpen. Aranyra került továbbá Crazy Frog koma játéka is - sok sikert neki...

Elsőnek a méltán népszerű King Kong-ot említeném meg, hiszen a játék fejlesztője és kiadója (UbiSoft) jelenti: a program sikeresen landolt a boltokban. A Peter Jackson remake-jén alapuló gammában irányíthatjuk a főhőst, Jack-et FPS szemszögből, valamint hatalmas gorillánkat külső nézetből. Olvassátok előzetesünket (hamarosan tesztünket is), s irány vásárolni!

Ugrás a galériához

Pac-Man, mindenidők nagy játékikonja új játékban debütál - a program címe Pac-Man World 3. A mai napon megjelent akció-kaland játék új köntösbe bújt és régi-új karaktereket mutat be nekünk.

Ugrás a galériához

Végül következzen a nap híre: aranyon a Crazy Frog Racer című árkád versenyjáték! Aki esetleg nem ismerné korunk kultusz-békáját, gyorsan seperjen a lemezboltokba megvásárolni a nemrég megjelent Crazy Frog albumot, vagy tekintse meg a TV-ben állandóan játszott zenei klipet - esetleg szerezzen be magának egy Crazy Frog tangát. (Hölgyek nálam jelentkezzenek, méretre szabok.)

Ugrás a galériához

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...