Már játszható az Among the Sleep

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 14.
  • Hír
Link másolása
A Krillbite Studio közösségi finanszírozásból készülő, horrorelemekkel megspékelt kalandjátékának alfaverziója mától mindenki számára elérhető. Egy kétéves gyerek szemszögéből látjuk az éjszaka félelmetes eseményeit.

Emlékezzünk vissza gyermekkorunkra! Biztosan mi sem tudtunk mindig aludni éjszakánként, amikor az árnyak megnyúltak, azt hittük, hogy szörnyetegek lesnek ránk a sötétből. Izzadtan kikeltünk az ágyból, kézen fogtuk mackónkat és felfedezőútra indultunk. De mi van akkor, ha a képzelgésnek igenis van valóságalapja?

A Krillbite Studio Kickstarteren babérokra törő alkotása a gyerekkori félelmeinken alapszik. Szürreális, rémálomszerű utazásban veszünk részt egy kétéves csöppség szemszögéből, az Among the Sleep egy vérbeli horror-kalandnak ígérkezik. Felfedezhetjük otthonunkat és környékét, amikor mindenki alszik. A sarkokban veszedelmes árnyak bujkálnak, nekünk pedig el kell rejtőznünk előlük szekrényekben vagy az ágyak alatt, kerülve a konfrontációt. A túlélés mindennél fontosabb, ám számos fejtörővel is szembesülünk a vérfagyasztó kaland során.


Négy nap van hátra a gyűjtésből, a 200 ezer dolláros cél, úgy látszik, tartható: már 188 ezer dollár összegyűlt az adományokból. A fejlesztők megígérték, hogy a játék alfaverzióját ma mindenki számára elérhetővé teszik, nem csupán az adakozók kiváltsága lesz a próbalehetőség. Látogass el erre a linkre a játékért, és kösd fel az alsóneműdet!

Az Among the Sleep Oculus Rift-támogatással érkezik PC-re a negyedik negyedévben.

16.
16.
Rakottkrumpli
#10: ez igaz, de én mikor horrorról beszélek, akkor nem arról beszélek, amit annak neveznek mások, hanem, ami tényleg az...
15.
15.
DON GONDOCS
Egy valamire való horror játék, épp itt az ideje, hogy betöltse az űrt.
13.
13.
utoljára ezer éve, a legelső Alone in the Dark-on féltem ennyire... nappal... :)
12.
12.
Dreadlox
néztem ahogy Pews nyomta vele, elég para egy játék:D
11.
11.
giga321
Ez nagyon érdekes. Szegény kis srác átérzem én is képzeltem be sok sok hülyeséget kiskoromban :D
10.
10.
gamerman15
#9: azok a játékok amiket felsoroltál azok igen, horrorok.De sajnos ezeken kívül még van elég sok játék amit horror játéknak titulálnak pedig nem azok.
9.
9.
Rakottkrumpli
#5: Mert az nem is horror, de ami horror, pl penumpra, vagy amnesia, vagy hasonlók, ott nincsenek fegyverek, csak amiket ténylegesen meg lehet találni hasonló helyeken.
8.
8.
eximmice
#7: Félreértelmeztem a dolgokat sry :D
7.
7.
eximmice
#6: Semmi semmi! Megvan!
6.
6.
eximmice
Lehet én vagyok hülye,de a linkre kattintás után mi a teendő?
5.
5.
gamerman15
#4: istent úgy értem hogy tele van fegyverekkel meg hasonlóakkal.Ja és ahol,az a horror hogy zombihordákat/mutánsokat kell ledarálni.Pfff hagyjuk már.Az ilyen játékokba nincs semmi félelmetes.Nem is lehet nagyon horrornak nevezni.SZERINTEM.
PL:Resident Evil.(Bár már nem nagyon lehet azt se horrorjátéknak nevezni.)
4.
4.
Rakottkrumpli
#3: Miért melyik horrorban alakítasz istent? :D Szerintem minden valamire való horrorban átlagembereket alakítunk.
3.
3.
gamerman15
Végre a fejlesztők kezdenek rájönni arra,hogy egy horrorjáték akkor félelmetes,ijesztő ,ha nem egy istent irányítasz hanem egy halandó embert.
Nagyon várom milyen lesz a végleges formájában.
2.
2.
Espio
Na ezt meglessük! Szeretem az ilyen kis innovatív játékokat.
1.
1.
MrZombieEater
Végre! Épp két napja olvastam erről, egyből felkerült a horror várólistámra. Nem kellett sokat várni rá :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...