Lelőtte a Ubisoft az 1666 munkálatait

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 16.
  • Gyászhír
Link másolása
Megvan, miért távozhatott, illetve rúghatták ki az Assassin's Creed atyját, a Ubisoft bejelentette, hogy a THQ-tól magával hozott 1666 című projektjének fejlesztését meghatározatlan ideig felfüggeszti.

A Ubisoft az aktuális pénzügyi jelentése kapcsán árulta el a befektetőinek, hogy meghatározatlan ideig felfüggesztette az 1666 című projekt fejlesztését.

Aki nem tudná, a még bejelentetlen játék Patrice Desilets, az egykori Assassin's Creed-atyaúristen munkája volt, amit a Ubisofttól történő távozása után a THQ berkein belül kezdett el fejleszteni. Noha a THQ csődje után mind ő, mind pedig a projekt átkerült a Ubisofthoz, nemrég arról lehetett hallani, hogy emberünket kirúgták - most már valószínűsíthető, hogy az 1666-on vesztek össze a srácok.

A Ubisoft viszont jó hírekkel is szolgált: ígérete szerint a közeljövőben két AAA-cím is érkezik tőle (értelemszerűen olyan, amit még nem jelentett be), az egyik egy népszerű sorozat folytatása, a másik egy vadonatúj cím lesz.  A kiadó szerint utóbbi a next-gen konzolok rajtjára készül, tehát gyaníthatóan legkésőbb az E3-on fog bemutatkozni.

5.
5.
bodortamas1
Még két AAA-s cím? A Watch Dogs mellett? Nagyon várom már az E3-mat!!!!
3.
3.
Hondoro
Ha orok vezettek ki az urat az irodabol ahogy az elso cikkben irtatok az azert volt mert megszuntettek a csapatot? Ez nekem valahogy nem koser
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...