PC-re is jön a Metal Gear Rising

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Hideo Kojima a minap bejelentette, hogy PC-re is elkészül a Metal Gear Rising: Revengeance. Ez volt ugyan az eredeti terv is, később azonban a számítógépes portot parkolópályára tették.

Mint minden kulcsfontosságú információt mostanában, Hideo Kojima a PC-s Metal Gear Rising bejelentését is a saját podcastjében osztotta meg a nagyérdeművel, a jó hírt pedig később Jean Pierre Kellams, a Platinum Games kreatív producere is megerősítette a fejlesztőcsapat Twitter-csatornáján.

Egyelőre több információ nem áll a rendelkezésünkre a porttal kapcsolatban, így a megjelenési dátum sem ismert. Azt azért tudni kell, hogy a Metal Gear Risingot eredetileg PC-re is bejelentették, azonban miután a Platinum Games átvette a fejlesztést, már csak a konzolos változatokkal foglalkoztak.

22.
22.
PrimYaz00
#21: tudok róla, de én annak a híve vagyok, hogyha új játék kell azt 1 szép tokban veszem meg :) amúgy még a halohoz annyit, hogy miután látták 3 napon belül jött a hivatalos hír, hogy nem lesz belőle semmi, mortalnál még semmit nem mondott a netherrealm
21.
21.
Quent1n
#14: Erről én is tudok de még mindig nem hivatalos. Halo 3-al is voltak ilyen dolgok és mégse lett belőle semmi. Félreértés ne essék én örülnék ha jönne, hogy senki ne maradjon ki belőle, de hiszem ha látom :)

Urban legend az a része, hogy mindenki beszél róla de hivatalosan senki nem erősítette meg. :)

PrimYaz00: Steam csak az akciók miatt jó, új játékokat pofátlanul drágán adják ez tény sajnos. :/
20.
20.
Raatkainen
19.
19.
Rakottkrumpli
zsáklin most biztos rohan eladni a lemezt, vagy bedobni mordorba :D
18.
18.
PrimYaz00
#13: hát ott, hogy pcn feleannyiba kerül 1 játék mint 1 konzolra + sokkal szebb, még nem vittem végig, a másfajta játék élményről meg annyit, hogy szerintem 1 egér jobban fog passzolni a játékhoz, mert a kontrollerrel a kamerát néha elég nehéz igazítani... szóval még örültem volna ennek a hírnek én is, karácsony előtt vmennyivel
17.
17.
PrimYaz00
#16: igen az én hibám, hogy nem tudom mi jár a készítők fejében :/ lehúzós steam? jól vagy amúgy?:D steamen vettem meg a re5 vagy pl nem rég a star wars empire at wart is kb 1000 ft-ért:D szerintem a steam kurva jó mert csomószor leárazások vannak, amúgy (még az előbbihez) engem azért zavar mert mint te is mondtad pcre sokkal olcsóbb 1 játék
16.
16.
JcGross
#8: Erre csak annyir tudok modani, hogy csak magadat hibáztathatod. A legtöbb ember nem olyan szerencsés, hogy játékképes PC-je is legyen meg még konzolja is, és még mindkettőre vegye a játékokat is. Én sok játékról lemaradtam amit a mai napig nem hevertem ki (pl Red Dead Redemption vagy Uncharted), ugyanakkor az olyan játékok mint a Max Payne 3 és Witcher 2 SOKKAL jobban és szebben futnak mint konzolon. Ja igen, arról nem is beszélve hogy kb 5000Ft-al olcsóbbak. (már ha rendesen boltból veszed (újonnan) nem pedig a lehúzós steam-ről)
15.
15.
Necreon
#12: Hivatalos bejelentés még nem volt.
14.
14.
Necreon
#13: Ed Boon Twitter:
*Valami srác: MK9 is coming to steam and there is nothing you can do about it
*Ed Boon: Am I trying to stop it?

SteamDB (adatbázis)
http://steamdb.info/app/230800/ - most már hidden, de itt világosan ki volt írja a neve és playerbase statisztika, hogy igen is tesztelik már. Ugyan itt a steam-es achievement-eket is meg lehetett nézni az MK9-hez.

Amazon.com - on is feltűnt és 3 napig elérhető volt az előrendelésben az MK9 PC verziója, később eltüntették.



Egészen pontosan melyik része számít nálad "urban legend"-nek?
13.
13.
Quent1n
#8: Mortal Kombat 9 az valami urban legend, mert hivatalos bejelentés továbbra sem volt, hogy jönne PC-re.. :P

Egyébként meg nem értem hol a probléma? Jóval a PC-sek előtt tolhattad és a konzol egy másfajta játékélmény ami ha neked jobban bejön akkor nem bánod igazán, hogy PC-re is kijön :)
12.
12.
PrimYaz00
#9: hát ja, engem csak az idegesít, hogy miután megvettem 1-2 hónappal bejelentik, hogy jön pcre... mk a kivétel mert azt 2 évre rá jelentették be, de sebaj még inkább megerősödik bennem, hogy nyugodt szívvel töltsem csak le a játékokat ncorrol...
11.
11.
kivenoko
Úgy tudtam, hogy egyszer bejelentik! :D Nem hittem el, amikor azt mondták, hogy mégsem lesz PC-s verza... kezdtem beletörődni de aztán most megcsinálták a napom! Nagyon fainok!
10.
10.
Corran
Áhhhh, nagyon vártam már ezt a bejelentést, felvillanyozott kicsit. Sok gameplayt néztem, és konzol híján csak csorgattam a nyálam, de végre elhozzák nekünk is. Ha kijött megvárom milyen az optimizáció, aztán meg is veszem szerintem.
9.
9.
HideoKojimaWannabe
#8: Gondolom pont ezért, hogy vedd meg 10 rugóért. Ha kiadták volna pcre, gondolom mindenki letöltötte volna, és kb senki nem vette volna meg.
8.
8.
PrimYaz00
én kicsit unom, hogy minden konzolos játék amit megveszek kijön pc-re (1. resident evil 6 utána mortal kombat 9 most meg ez) miért nemtudta karácsony környékén bejelenteni az a faszkalap, hogy érkezik pc-re-.- nem azé veszem meg konzolra a játékokat 10-ezrekért, hogy utána pár hónap múlva kiadják pc-re kb 8-9 ezerért... inkább a starhawkot csinálnák meg ami még fps is és jobb helye van pc-n, de biztos megfogják amint megveszem :D
7.
7.
eximmice
Hát biztos azért adják ki mert nem remekelt a kasszáknál a konzol verzió...Nem azért,hogy örüljenek itt a népek :)
6.
6.
Josi21
Nap híre...főleg annak tekintetében, hogy mindez fél éve készpénz !
Nem akarok akadékoskodni, de itt Gk-n naprakész infók igencsak késnek. :)

Várom.
5.
5.
shifteeh
sokkal jobban örültem volna, ha a pécés MGS5-öt erősítik meg :(
3.
3.
comodore
1080p-s átvezető videókkal azért más lesz az élmény.

Én Xbox-on toltam ki és az agyontömörített átvezető videók sokat rontottak az élményen. Full HD tévén tiszta pixel volt az egész...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...