Hol nézzem az Xbox-bemutatót? Mutatjuk!

Jogos a kérdés, hadd segítsünk! Természetesen az új Xbox bemutatóját is élőben lehet majd megnézni, a Microsoft és a nagyobb külföldi gamer médiumok is csinálnak livestreamet az otthonülőknek.

A Microsoft hivatalosan az Xbox Live-on és az Xbox.comon adja majd a showt, előbbihez egy alkalmazást kell letölteni az Xbox 360-ra, utóbbihoz pedig ide kattints majd.

Ha jobban bízol a külföldi gamer lapok streamjében, szokás szerint a GameSpotot, az IGN-t és a Gametrailerst tudjuk ajánlani, ezeken már most megy némi előzetes műsor kedvcsináló gyanánt. Néhányat meg is próbálunk beágyazni:

Közérdekű 1#: ha van bármilyen linketek, osszátok meg kommentben, a show előtt érkező javaslatokat betesszük a hírbe is!

Közérdekű 2#: ha a Gamekapocs kommentárjára, illetve a bemutató kapcsán kialakult lényegi diskurzushoz csatlakoznál, legyen kinyitva egy másik ablakban a folyamatosan frissülő liveblogunk is, ahol InGen mester folyamatosan szállítja az infókat, érdekességeket és véleményeket a Microsoft új konzoljáról.

27 komment - szólj hozzá!