Közeli képek az új Xbox One-ról

  • Írta: InGen
  • 2013. május 21.
  • Érdekesség
Link másolása
A Wirednek köszönhetően kaptunk egy rakás közeli képet az új Xbox One-ról. Mármint nem csak magáról a gépről, hanem az felfrissített kontrollerről is, valamint az új Kinectről. Itt a 80'-as évek Videoton magnójának bosszúja!

Úgy tűnik, a Microsoft nem szeretné, hogy bármiféle szellőzési gondjai legyenek az Xbox One-nak, így a gép külseje gyakorlatilag félig rácsokból áll. Ugyanez az elem figyelhető meg az új Kinecten. A kontrolleren pedig látványosan lekoppintották az androidos telefonok multitask gombját - legalábbis annak tűnik.

 

 

 

60.
60.
JokerPRO
Szerintem nem a dizájn a lényeg,ha nem tetszik el kell rejteni de úgy is csak addig nézed míg berakod a lemezt,vagy még annyit se szóval tök mind1 amúgy hűtés van azt látom :D Mondjuk 8 magos procinak nem árt a hűtés csak így több por megy be sajnos szóval jó is meg nem is.Egyébként a box dobozt jelent nem? Mostmár tényleg doboz formája van,de egyébként ne a kinézett miatt döntsetek majd mert az kit érdekel,nekem pl nem tetszik a hűtőnk de azért nem dobjuk ki nem nézegetem.
59.
59.
Azeroth87
Nekem nagyon tetszik ez az új gép, nagyon ízléses, de én PlaySation párti vagyok, így ezúttal is kihagyom ezt a változatot ;)
57.
57.
Rayzax
szerintem jó, egyszerű letisztult, mellesleg ami ebben benne van nem kis hűtés kell neki, mint látszik is majdnem a felület negyede, itt fikázzátok, csináljatok szebbet :)
56.
56.
EBR2000
#55: Szerintem már tegnap írtam hogy a japán formatervezés nem csúnya! És nem is egyszerű!
Amúgy meg lehet szokni...
Annyira nem rossz!
53.
53.
Rakottkrumpli
Csak azok fikázzák, akik nem tudják mi az a nes, meg a kazettás magnó... szerintem a sima box meg a 360 dizájnja sokkal rondább volt...
52.
52.
detto1998
Háááát ezzel fog tarolni a microsoft? Most nem bunkóságból írtam ezt, de én valami egészen másra számítottam!
51.
51.
CitromH
#49: Az elejét kicsit jobban is megformálhatták volna valóban, de szerintem az előző generáció csúnyább volt.
50.
50.
shooter1234
Nekem nagyon bejön. Egyedi retro -s hangulata van. A régi játékgépek formavilágát tükrözi.
49.
49.
coolio0103
A designerek teljes csődje gusztustalan.
48.
48.
Henry82
#45: Elég bunkón szóltál, de a gondolattal egyetértek. Miért olyan fontos, hogy hogy néznek ki ezek a vasak? Konzolok, tv boxok, DVD lejátszók, stb, végtére is ezek mind csak kis fekete dobozok, a gyártóknak sem célja, hogy ezek legyenek a lakás díszei, egy rendes háztartásban van egy nagy TV, ami egy szép állványon áll, ezeknek a gépeknek meg az állvány polcain van a helye, teljesen mindegy, hogy néz ki, csak az számít, hogy mit tud.
47.
47.
Yanez
Szerintem ez is egy pénzkivasalós módszer. Amikor az emberek már megszokják és ilyen boxuk lesz, akkor elkezdik legyártani a gyönyörû külsejû boxokat és mindenki olyat fog akarni, mert az szép és divatos.
46.
46.
alex512
Nekem tetszik. Egyszerű és letisztult, ahogy a Microsoft mostani filozófiája megköveteli. Ahogy a WP és Win8 esetén is hagyták a sok csilivili áttűnést és effektet, úgy az új Xbox dizájnban is az egyszerű formavilágra törekedtek. Bőven belefér és ha így nézzük akk szép is. Én nem a külső miatt nem veszek majd Xboxot, egyszerűen a Sony gépének több az exkluzív játéka, és azok jobbak is.
45.
45.
Gaben X
nekem mind1 hogy néz ki a játék legyen szép meg sima rajta és kidolgozott.attól független nem néz ki rosszul sőt egész jó és egyszerű.a nevében is benne van x-box vagy is x-doboz nem? akkor mit akartok hogy nézzen ki mint egy bumeráng? sok gyökeret néha nem érte na béke
44.
44.
Type R
Olyan mint egy hi tech asztali dvd lejátszó onkyo nak volt egy régebbi modellje ami kajak ilyen volt leszámítva a persze a kijelzőjét de az is alig látszódott ,ha arra mondta volna v.ki ,hogy vhs instant megpokrócozás lett volna a jutalma..:-D
43.
43.
DevilGamer
#40: Ez erős jobb egyenes volt. Legfeljebb letakarod, vagy azt mondod, hogy csak kölcsönbe kérted, majd holnap viszed is vissza.
42.
42.
gnossos
#41
Én azon lepődtem meg, hogy néhány internetes szaki magazin tényként nevezte 720-nak a nextgen xboxot xD máshol csak poén szintjén hívták így, de durva lett volna ha tényleg ez lesz a neve, 5 évig szivatták volna a microsoftot a "duplacsavar" gépével :)
40.
40.
randall13
#34: És amikor nem játszok? :D Átjön valaki vendégségbe, kiröhög hogy én még kazettáról nézem a filmeket.
38.
38.
Jared
Sztem gagyi xd
37.
37.
kopic
#30
Igen, ezt en is eszrevettem:)
36.
36.
cetkaman
#34 +1
35.
35.
gnossos
Az biztos, hogy mostmár joggal hívják "box"-nak :) de mellesleg nekem tetszik. Annak idején így nézett ki az első videomagnónk, imádtam :) De nem rossz ez a retro egyszerű szögletes vonalvezetés. Nem lóg ki nagyon az otthoni szórakoztatóelektronikai berendezések közül. Pl az LCD tévé, media box, modem, billentyű, monitor, pc hangfal mélynyomó stb. mind szögletes. Nem lesz annyira kakukktojás, habár én nem nem leszek xbox tulaj ;)
A név is, ha nem is a legkreatívabb, de ezerszer jobb mint a korábbi találgatások nevetséges "720" típusneve.
Amúgy a Sony is előreláthatólag visszatért a szögletes dizájn világhoz.
34.
34.
DevilGamer
Ugyan, mindenki azzal jön, hogy csúnya, ronda, meg ilyesmi. És?
Úgy se azt lesed mikor játszol, vagy igen?
Meg olyan, mint egy set-top box, hát ez igaz, de ott se azt nézed, hogy milyen a set-top box, hanem, hogy mit vetít. Szerintem meg tök egyszerű kis masina, pont illik minden lakásba, de kit érdekel, hogy, hogy néz ki?
33.
33.
kopic
Nekem kifejezetten tetszik kinezetre....
32.
32.
Dreadlox
#25: mondjuk azt hogy a kaszni így olcsó, egy féle műanyagot kell használni, ráadásul nem is kell rányomtatni rá sokmindent, LED meg ki a fasznak kell, végül is nem akarom látni hogy tőlt-e vagy csak befagyott
31.
31.
Type R
Hát nem spilázták túl a designt..:-/ amúgy nem csúnya semmi extra. Ha lemegy az ára veszek egyet bár nem hiszem ,hogy kibontom megy a vitrinbe a 0 km es szekcióba:-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...