Közeli képek az új Xbox One-ról

A Wirednek köszönhetően kaptunk egy rakás közeli képet az új Xbox One-ról. Mármint nem csak magáról a gépről, hanem az felfrissített kontrollerről is, valamint az új Kinectről. Itt a 80'-as évek Videoton magnójának bosszúja!
  • Írta: InGen

Kommentek

#60
Szerintem nem a dizájn a lényeg,ha nem tetszik el kell rejteni de úgy is csak addig nézed míg berakod a lemezt,vagy még annyit se szóval tök mind1 amúgy hűtés van azt látom :D Mondjuk 8 magos procinak nem árt a hűtés csak így több por megy be sajnos szóval jó is meg nem is.Egyébként a box dobozt jelent nem? Mostmár tényleg doboz formája van,de egyébként ne a kinézett miatt döntsetek majd mert az kit érdekel,nekem pl nem tetszik a hűtőnk de azért nem dobjuk ki nem nézegetem.
#59
Nekem nagyon tetszik ez az új gép, nagyon ízléses, de én PlaySation párti vagyok, így ezúttal is kihagyom ezt a változatot ;)
#58
#9: Majd az Xbox Slim One szebb lesz! (Vagy nem xD)
#57
szerintem jó, egyszerű letisztult, mellesleg ami ebben benne van nem kis hűtés kell neki, mint látszik is majdnem a felület negyede, itt fikázzátok, csináljatok szebbet :)
#56
#55: Szerintem már tegnap írtam hogy a japán formatervezés nem csúnya! És nem is egyszerű!
Amúgy meg lehet szokni...
Annyira nem rossz!
#55
#54: csak az nézzen is ki jobban!
#53
Csak azok fikázzák, akik nem tudják mi az a nes, meg a kazettás magnó... szerintem a sima box meg a 360 dizájnja sokkal rondább volt...
#52
Háááát ezzel fog tarolni a microsoft? Most nem bunkóságból írtam ezt, de én valami egészen másra számítottam!
#51
#49: Az elejét kicsit jobban is megformálhatták volna valóban, de szerintem az előző generáció csúnyább volt.
#50
Nekem nagyon bejön. Egyedi retro -s hangulata van. A régi játékgépek formavilágát tükrözi.
#49
A designerek teljes csődje gusztustalan.
#48
#45: Elég bunkón szóltál, de a gondolattal egyetértek. Miért olyan fontos, hogy hogy néznek ki ezek a vasak? Konzolok, tv boxok, DVD lejátszók, stb, végtére is ezek mind csak kis fekete dobozok, a gyártóknak sem célja, hogy ezek legyenek a lakás díszei, egy rendes háztartásban van egy nagy TV, ami egy szép állványon áll, ezeknek a gépeknek meg az állvány polcain van a helye, teljesen mindegy, hogy néz ki, csak az számít, hogy mit tud.
#47
YanezModerátor
Szerintem ez is egy pénzkivasalós módszer. Amikor az emberek már megszokják és ilyen boxuk lesz, akkor elkezdik legyártani a gyönyörû külsejû boxokat és mindenki olyat fog akarni, mert az szép és divatos.
#46
Nekem tetszik. Egyszerű és letisztult, ahogy a Microsoft mostani filozófiája megköveteli. Ahogy a WP és Win8 esetén is hagyták a sok csilivili áttűnést és effektet, úgy az új Xbox dizájnban is az egyszerű formavilágra törekedtek. Bőven belefér és ha így nézzük akk szép is. Én nem a külső miatt nem veszek majd Xboxot, egyszerűen a Sony gépének több az exkluzív játéka, és azok jobbak is.
#45
nekem mind1 hogy néz ki a játék legyen szép meg sima rajta és kidolgozott.attól független nem néz ki rosszul sőt egész jó és egyszerű.a nevében is benne van x-box vagy is x-doboz nem? akkor mit akartok hogy nézzen ki mint egy bumeráng? sok gyökeret néha nem érte na béke
#44
Olyan mint egy hi tech asztali dvd lejátszó onkyo nak volt egy régebbi modellje ami kajak ilyen volt leszámítva a persze a kijelzőjét de az is alig látszódott ,ha arra mondta volna v.ki ,hogy vhs instant megpokrócozás lett volna a jutalma..:-D
#43
#40: Ez erős jobb egyenes volt. Legfeljebb letakarod, vagy azt mondod, hogy csak kölcsönbe kérted, majd holnap viszed is vissza.
#42
#41
Én azon lepődtem meg, hogy néhány internetes szaki magazin tényként nevezte 720-nak a nextgen xboxot xD máshol csak poén szintjén hívták így, de durva lett volna ha tényleg ez lesz a neve, 5 évig szivatták volna a microsoftot a "duplacsavar" gépével :)