PlayStation Vitán tér vissza a Medal of Honor?

Egy grafikus személyes oldalára kipakolt koncepciós rajz szerint a Resident Evil: Operation Raccoon Cityről elhíresült Slant Six Games egy új Medal of Honoron dolgozik, amely a Sony handheldjén láthat napvilágot.

A szóbeszédek szerint a Slant Six Games dolgozik az új Medal of Honoron, amely PlayStation Vitán láthat napvilágot. Napvilágra került a fejlesztőkhöz köthető grafikus - név szerint Alex Carigi - koncepciós rajza, amin világosan látszik, hogy a felvetés egyáltalán nem légből kapott.

A tavaly megjelent Medal of Honor: Warfighter kedvezőtlen fogadtatásának hatására az EA fejese, Peter Moore úgy nyilatkozott, hogy egy ideig pihentetik a sorozatot. Lehetséges, hogy a szünet nem lesz hosszútávú és a mégis visszatér a háború shooter, legalábbis PlayStation Vitán? Azt a kiadó is megerősítette, hogy ha eljön az ideje, ismét kapunk Medal of Honort.

A Slant Six Games eddigi portfóliója nem győzött meg minket: legutóbbi munkájuk, a Resident Evil: Operation Raccoon City is eléggé harmatosra sikerült, s áprilisban a stúdió számos fejlesztőjétől kényszerült megválni. A csapat hasonló leépítéseket élt meg 2010-ben és közvetlen az Operation Raccon City megjelenése után is. Lehet, hogy ők hozzák el azt a megváltást, ami a Danger Close-nak nem sikerült?

7 komment - szólj hozzá!