Jön a Legacy of Kain: War of Nosgoth?

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 27.
  • Pletyka
Link másolása
Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Crystal Dynamics mostanság a Legacy of Kain új részén (remake-jén?) dolgozik. A "War of Nosgoth" kifejezés feltűnt a legutóbbi AMD-illesztőprogram fájljai között.

Aki nem tudná, hogy Nosgoth világán játszódnak a Soul Reaver- és a Legacy of Kain-játékok, így joggal feltételezhetjük, hogy ha a "War of Nosgothra" utaló domaint levédetnek, akkor bizonyára már javában készül a frencsájz következő darabja. Tovább erősíti gyanúnkat a legfrissebb hír, mely szerint az AMD-kártyák illesztőprogramjában is megemlítenek egy War of Nosgoth nevű játékot.

Az adatbázist legutoljára május 27-én frissítették, így viszonylag friss értesülésekről van szó. Ez annyit jelent, hogy PC-re már szinte biztos megjelenik a Legacy of Kain folytatása. Legutoljára tíz éve, 2003-ban jelentkezett a széria a Legacy of Kain: Defiance-szel, szintén a Crystal Dynamics tolmácsolásában. Reméljük, hogy az E3 kapcsán már bejelentéssel szolgálhatunk.

25.
25.
ennijofat
Csodálatos játék volt az első kettő Soul Reaver. A Blood Omen első része nekem nagyon enhéz volt. A második része tetszett, de Razielt jobban szerettem mint Kaint. Remélem nem stratégia lesz ilyen névvel :D
24.
24.
felegyi
#22: Tényleg kár érte... még mindig a fejemben szól; "Run Raziel, run faster!"
23.
23.
wiggly
Huhú, pont nemrég toltam le psp-n az első részt megint.
22.
22.
Stack
Remélem a régi szinkron hangok is válalják majd. A játékok egyik legfőbb vonása volt szerintem a rendkívül igényes szinkron! (Tony Jay az Elder God hangja sajnos már elhunyt)
21.
21.
Kreto
Nekem ez a játék volt az ami meghatározta gyermekkorom egy jelentős százalékát. Én nagyon imádtam az első részt. Számomra lenyűgöző volt a játékmenet a grafika szépsége és a játék fizikája atmoszférája :) . A defiance viszont nem tetszett annyira =bár 2 * végigvittem :D ) Bár ez az én véleményem. Remélem hogy megint visszatérnek az 1-2 színvonalához és egy remek kis horrorjátékot hoznak ki belőle nívós storyval. 18+ os játékot a népnek nem pedig rajzfilm vámpírt :)
19.
19.
jszili32
18.
18.
DevilGamer
A Spuare Enix nagyon belemerült a remake/reboot-olásba. Az egyik nagy kedvencemet remake-elik, ez nagyon jó hír nekem, de azért a Thief-et jobban várom.
14.
14.
azureknight0715
Én eltudnék képzelni egy előzményt is pl mikor még nem dobták le Razielt szal normális vámpír alakban van. Bár ha már az időnek van szerepe a sorozatban lehetne azt is megcsinálni hogy Kain visszamegy hogy megváltoztassa a defiance végét. Szal lehetőségekből nincs hiány.
12.
12.
PrimYaz00
de jó lenne ha tényleg csinálnának 1 új részt, csak van 1 olyan érzésem, hogy ez is sorolható a half-life 3, mirrors edge 2 játékokhoz, ami soha nem fog megjelenni
11.
11.
Mortanius
#8: Várjuk! :)

Ha folytatják a Defiance történetét, akkor abban már elég nehezen szerepelne Raziel...
9.
9.
Stack
Régi nagy kedvenc a széria.
Kíváncsi vagyok hol fogják történetileg elhelyezni a játékot :o)
8.
8.
azureknight0715
Kíváncsi vagyok hogy fogják megvalósítani a 2 nagy főszereplőt Razielt és Kain-t. Az biztos hogy mindkettőt igen durván meg lehetne csinálni sokkal sötétebbre és félelmetesebbre mint ahogy kinéztek.
7.
7.
h.jozsa
Hallelúja......imádtam az elöző részeket,remélem nextgen-re jön!!!
6.
6.
JcGross
Hú, csak lennének már konkrét részletek! Még a lélegzetem is eláll ha rágondolok milyen lehetne ez a játék/concept új grafikával és új játékelemekkel. Vajon visszaviszik az akció-kaland/akció-RPG stílusba, vagy marad a defiance féle akciójáték stílus? (én az előbbinek jobban örűlnék) Képeket, videókat, részleteket akarok!
5.
5.
DollSyndrome
Először a Shadow Warrior, most meg ez. Eszméletlen űber faszaság! Remélem nextgenre jön.
4.
4.
Moldren
Nem rég jutott eszembe, hogy kéne ebből egy folytatást vagy remaket csinálni. Nagy kedvencem volt.
3.
3.
DON GONDOCS
Remélem hamar lesz belőle valami.
2.
2.
Dreadlox
azért a bloodlines jó játék volt, csak bugos:D
1.
1.
azureknight0715
Nagyon várom! Anó kedvenc játékom volt. Azóta nem jelent meg egy normális vámpíros játék sem. Szal örülnék ha visszatérne:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...