A briteknél jól fogyott a Resident Evil: Revelations

Sok britet érdekelt a 3DS-en már bemutatkozott Resident Evil: Revelations HD-kiadása, a játék a helyi játékeladási toplista élén zárta a múlt hetet, miközben a Metro: Last Light visszacsúszott a harmadik helyre.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#20
Lehet, hogy valaki irígy, de én nem! Ha akarom megveszem, ha akarom nem.
Minden növel nem fekszik le az ember, mert pi..ja van! Ha lehet välogatni, akkor az ember megnézi, hogy hova teszi a ......pénzét:)
#19
Fifa13 a második??? Na nemár!!!!
#18
Perszehogy megveszik mert megtehetik. Es miert baj ez? Mert erzem az irigyseget a kommentekbol? Ki tartja fenn a jatekos tarsadalmat ha nem a vevok? A magyarok ezt nem tehetik meg ez sajnalatos de azert nem kell leugatni a briteket. Ti akik nem vettetek meg es lehordjatok lewarezelitek szval inkabb kussolnak a helyetekben !!
#17
Van ez a scanelês mod! A falon keresztül is müködik! Oltäri baki! A fény/ ärnyêk efektek? Sehol! Az ellenségek butäk és muanyag hatäsúak! Az ajtokon a kilincs elnagyolt. A grafika puritän! Green herb a padlo közepén? A zero- ban minden kidolgozott volt...
Vagy velem van a baj, vagy a többiekkel...
#16
Revelations- t kerülje el.
#15
Érdekes...
Én a Wii U demot toltam ki és leesett az ällam...
a hibäktol. A demo amúgy kb. 10 percet vett igénybe, de elêg is volt.
Budget äron, majd megszerzem, de ez nem az a jäték, ami a 10- ezret megérné.

A grafika szerintem elmegy, de mivel zärt a tér egyältalän nem kimagaslo. Sokan a DS3- nak az elavult grafikai megvalosítäst hänytäk szemügyre. Aki ezt tette, az a Re
#14
remek mivel tényleg jó játék kipróbáltam és utána nem bírtam abbahagyni.
#13
Ezeknek nem a minőség hanem a kiadás a lényeg. Ami új az a jó, ezek meg se nézik mit vesznek, mivel mindegyik megteheti, hogy halomra veszi a játékokat, ezért nem válogatnak, csak megveszik.
#8
ezeknek minden a top listán van ami új, tök mind1 mi az... elég nyomorék társaság, ha a fifa van a 2. helyen :D sportolni a valóságban kell nem játékban
#7
LEGO City Undercover 10 hely. Akkor jó játék lehet
#6
#4: Igen az terrasztikus lenne :)
#5
#4: javítás: megnéztem hardon*
#4
Néztem videokat az új resident-ről és nekem bejött. Sokkal inkább horror központúbb és bejön pl az hogy egy szobában több ellenfél is van amit érdemesebb inkább valahogy kikerülni minthiogy megölni lőszer hiány miatt. Meg tetszett a demo is. Normálon sima volt, megnéztem demot és már akkor gyanus volt hogy nem jöttek a lények azokon a helyeken amin normálon volt. Azt köv szobába rögtön 5 ellenfél is rám várt mikor elv csak kettőnek kellett volna lennie. Amint lesz egy kis pénzem valszeg beruházok rá. Viszont ha jól tom arról volt most pletyka hogy ha ez jól fog fogyni akkor elgondolkoznak egy resi 2 remaken aminek nagyon örülnék. Szal remélem ezután az jön.
#3
Ezeknél minden jól fogy. Arra lennék kíváncsi hogy világszinten melyik listán van egyáltalán említésre méltó helyen.
#2
Megérdemli a Resident Evil, piszok jó játék lett!
#1
K2 The HighestModerátor
Érdekes, a Metro pedig egy minőségi és szinte minden téren szuper játék.