The Crew - ezen dolgozik a Driver-csapat?

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 29.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint The Crew névre hallgat a Driver-csapat új játéka, amit a Test Drive Unlimited-veteránokból alakult Ivory Towerrel együtt készít. A The Crew autóverseny, a Gran Turismo és a Forza ellenfelének szánják.

A The Examiner értesülései szerint The Crew névre hallgat a Ubisoft Reflections új játéka, a projekt munkálataiban állítólag az Eden Games egykori tagjaiból verbuvált Ivory Tower is közreműködik. A lap úgy tudja, autóversenyről van szó, méghozzá a realisztikusabb fajtából - a játék a Gran Turismo és a Forza Motorsport ellenfele lehet.

Azt tudjuk, hogy a Driver készítői az E3-on mutatják be az új játékukat, és olyan pletykákat is hallottunk már, hogy az Ivory Tower egyebek mellett PS4-re is fejleszt egy autóversenyt, ami a Test Drive Unlimited szellemi örököse lehet. Az viszont hivatalos hír, hogy az Ivory Tower következő játékát a Ubisoft adja ki, itt már megerősítették a konzolos és a PC-s megjelenést is.

Kezd összeállni a kép, de bemutatóig marad a hivatalosan beharangozott E3-as felhozatal, a Ubisoft bejelentése szerint az Assassin's Creed 4: Black Flag, a Rayman Legends, a South Park: The Stick of Truth, a Splinter Cell: Blacklist és a Watch Dogs biztosan kint lesz Los Angelesben. És az alábbi videó szerint Aisha Tyler is visszatér, mint műsorvezető:

3.
3.
HaruXIII
#2: Project Cars is ott van ami multiplatform.
2.
2.
csoki0619
#1: Nehez lesz nekik befurakodni a ket jatek koze, mert mind a 2 felen vannak elvakult es huseges fanok, de annak viszont orulnek, ha PC-re is jonne vegre egy, ha nem is Forza vagy GT szintu, de hasonloan kidolgozott, es tartalmas jatek.
1.
1.
xQx.
Ha a Gran Turismo és a Forza ellenfelének szánják, akkor magasra kell tenni a lécet, de én bizakodó vagyok, szóval sok sikert.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...