Megjelent a GRID 2, lehet launch trailert nézni

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 31.
  • Videó
Link másolása
Amerikában már kedd óta kapható, nálunk pedig ma jelent meg a GRID 2, ennek apropóján pedig befutott a játék launch trailere is. A Codemasters címe az év egyik legjobban várt autóversenye, ez kétségtelen.

A GRID 2-ről készült tesztünket rövidesen elolvashatjátok, addig érjétek be az utolsó trailerrel: a másfél perces ízelítőben lesz Pagani Huayra és Párizs, BMW 320 és Red Bull Ring, valamint Dodge Charger és Kalifornia. Ti próbáltátok már?

61.
61.
Dyingsoul
Csináltam egy fain Grid 2 Road Rage videót, csekkoljátok le! :)
http://www.youtube.com/watch?v=nBN5Mc7o7i4
60.
60.
shatterhand
#59: Szponzorokat szabadon válthatsz. Mindegyiknél van külön challange plusz pontért (vagy mit számol ilyenkor).
De megnyugodhatsz mert én 6óra után is csak ennyi kocsit láttam:)) Ott a többi is csak lassan nyílnak meg. Online meg még lassabban mert ha nem végzel az élen akkor alig kapsz pontot. Egy egy első hellyel viszont baromi sokat ugorhatsz.

59.
59.
Naridar
Nekem eddig más miatt csalódás. Az első részben azonnal megragadta az embert a hihetetlen változatosság: az első részben 2 óra alatt mindenféle autót lehetett vezetni, modern álomautóktól kezdve veteránjárgányokon át driftre specializált és formaautókig. Ez idő alatt szinte mindegyik pályán volt verseny, mindenféle stílusban (fiktív utcai, valós épített pálya, circuit, point-to-point, miegymás).

Ebben az alatt a két óra alatt amennyit eddig játszottam, összesen 6 autót lehetett vezetni kb. ugyanennyi pályán, ebből 2 hegyi szerpentin, a többi meg városi. Ráadásul az apróságok (szabadon váltható szponzorok a versenyek előtt, gép által kijelölt riválisok, játékbeli toplista) is nagyon hiányoznak. Akkor már inkább ugyanebben a műfajban a Forza 4.
58.
58.
shatterhand
#56: Tőlük ilyet ne várj. Elöttük amit a sony csinált na az volt király. Kár, hogy a sony nem fizetett többet a jogokért.
57.
57.
foolblack
Ráfoghatom a morbid vezetésemet a billentyűzet beragadó gombjaira vagy használjam a visszajátszást? :D Így olyan, mintha nem lenne belső nézet! XD
56.
56.
Batman
Codemasters. Ne azt a kurva GRID-det fejlesszétek, hanem egy normális F1 játékot rakjatok össze.
55.
55.
Cooper911
#45: "A finnek a Bugbearnél is miért adták oda a Flatout jogát másnak egy 3. rész erejéig ami hulladék lett..De mondjuk ők legalább már dolgoznak egy új címen."
Jaja, az megint nagy durranás lesz.
Flatout UC-t mai napig előveszem egy egy kellemes zúzás erejéig.
53.
53.
shatterhand
#48: Az első rész tényleg nagyon jó volt. Showdownnal nekem se volt bajom. Élvezni lehetett, meg ökörködni:)

Ahogy megfigyelem a codiék hullámoznak föl/le. De én bírom a stlíusukat. Ha már az opflasht gallyra vágták legalább ehhez értenek. Van ami jó tőlük ,van ami kevésbé.
52.
52.
shatterhand
#49: youtube sztem tele van videókkal. Ne várj tőle szimulátort és talán nem okoz akkora lelki traumát:)
50.
50.
K2 The Highest
#49: Igen, SZVSZ elég szörnyű lett, főleg az elődhöz képest.
49.
49.
Robben84
#44: #43
Ennyire rossz?
48.
48.
Oldskoolgamer
#46: Shatterhand én nem szaroztam le egyátalán... Ha elolvasod én ismerem a CM játékokat. Talán az egyik kedvenc játékfejlesztőm. Egyszerűen csak van egy standard amiért szeretik az emberek a CM játékokat. Tőlem egy erős 7.5-et megérdemel. De őszinte leszek a DiRT Showdown ha rossz indulatúak lennénk mondhatnánk hogy egy újrahasznosított pályákból álló játék mégis én nagyon szerettem még a Destruction Derby,Flatout játékok ismeretében is sőt úgy hogy a Derby sokkal reálisabb volt a GRiD-ben. Mondom egyszerűen túl jó volt az első rész.. Ezért akaratlanul is ahhoz viszonyítunk. Tudjuk első körben hogy folytatás am is csak itt egyszerűen át lehetett volna emelni a fizikát.
47.
47.
shatterhand
#20: Tényleg a F&F!! Atyaúristen mi az. Na azon látni,hogy le van szarva és csak a neve adja el.
46.
46.
shatterhand
Nem is tudom mi volt az uccsó olyan játék ahol nem olvasni,hogy szar lett a játék:))
Nem irigyellek titeket. Az egy dolog,hogy vannak hibái, de úgy beállítani az egész játékot mintha aliens colonial marine2 lenne már erős túlzás.
Visszanézve minden játéknál ugyanez megy, azt eltelik 1-2év és előkerülnek a dícsérők. Shift2nél is ez volt, meg az összes Dirtnél (showdownt leszámítva:).
Grid1nél is még volt fika ezerrel.

Nem is értem ti mit játszottatok régebben ami egyből úgy agyonvágott ,hogy nem is tértetek magatokhoz. 100/1 ilyen ha van, a többi az mind hulladék pénzkidobás ezek szerint.
Ami szar a játékban az online közösség (grid vonza a barmokat ezerrel mint mindig:))), meg a full pc-s kinézet. Az első része még igazi nextgen cím volt és ma is az. De ez olyan szinten van baltával faragva,hogy az már fáj. Maradt volna inkább ocsmánysárgásbarna mint az elöző:)

7-8/10
45.
45.
Oldskoolgamer
Ez az egész fizika dolog különben, azért kiábrándító és egyet is értek itt sokakkal hogy most lehet hülye hasonlat ,de a játékfejlesztés nem olyan mint a zeneírás, hogy most egyik műved lehet jobban sikerül másik kevésbé.. Könyörgöm hány játékot csináltak a Britek CM-nél. Micro Machines,Toca Touring Car, ,Colin Mcrae széria, Toca Race Driver (2 volt a legjobb szerintem) a Dirt franchise és persze az eredeti GRiD. Kérdem én miért kell saját maguknak öngólt rúgni egy olyan labdával ami 5m átmérőjű, acélból van, és a kapun kívül viszi magával a lelátokat kinyírva pár száz embert. Ha csak szimplán átemelnék a fizikai engine-t egy mérföldekkel jobb játék lenne. Ott volt.. Kész volt. 5 éve megvolt.. Tiszta TDU2 önismétlés. Ott is hogy mit szívott az Eden games nem vágom. A finnek a Bugbearnél is miért adták oda a Flatout jogát másnak egy 3. rész erejéig ami hulladék lett..De mondjuk ők legalább már dolgoznak egy új címen.
44.
44.
K2 The Highest
#42: Jelen... Sajnos...
Megveszed?
43.
43.
crashpipi
42.
42.
Tommy74
41.
41.
crashpipi
Nekem is felemás a szájízem ezzel kapcsolatban. Csalódtam. Nem lett rossz arcade játék, de azt vártam, hogy üssön. Ez nem jött neki össze. Szerintem ezt csupán az előző rész sikere fogja eladni csak. :(
A fizika nem az igazi, olyan Grid-es, szóval át kell rá szokni, az autók sérülése szerintem az éppen még vállalható kategória, a grafika úgyszintén. Hiába csinosítgatják ezt a sok éves EGO motort, ma már fullHD-ban Ultra beállításokkal sem az a hűde, sőt. :( Pont megfelel. Mentségére szóljon, hogy legalább jól van optimalizálva, mert a sebességre abszulút nem lehet panasz. Ez az, amiről mások példát vehetnének! Egy középkategória alja gépen egy frissen kijövő játék senki másnál nem fut úgy, hogy a beépített benchmark 1920x1080-ban, Vsync-kel, 4x-es szűréssel, Ultrán minimum 43 fps-t mutat, átlag 48-al! Ez dícséretes! (Phenom II X4 965 ~3,7Ghz, 8GB DDR3 1333, MSI 7870OC 2GB DDR5, ssd-n)
40.
40.
Josi21
Számomra azt hozta amit vártam, előre lehetett tudni nem lesz több egy tucat arcad körözdénél. :( Grafika szép, de nem kimagasló, irányítás egyszerű és nevetséges, fizika nincs, aki arra vágyik várjon szeptemberig. XD

Én pontoznám max hatot adnék, azt is csak a neve miatt.
39.
39.
lackosor6
Köszi CM, kb ezt vártam tőletek fillérb@szó, nullaszázalékos gyökérbanda...
38.
38.
K2 The Highest
Mindig megszívom... Ilyen "nagy" névnél megvettem és hatalmasat buktam.
Rengeteg mindenben ugyanolyan, de a jó dolgokban viszont teljesen más.
Azaz, ami eddig jó volt az most teljesen rossz, ami eddig rossz volt az még rosszabb.

A Grafika kimerül a külsőségekben, amíg le nem bontod a kocsid apró elemeit.
A motortérben használt textúrákat még a 2005-ös FEAR sem engedte meg magának. A fizika full gáz, hiszen, az autó egyetlen gázlöketre meglódul és szinte felrepül, akkor is, ha csak a fűnek lököd neki, nemhogy egy falnak vagy kisebb emelkedőnek. Az irányítás valami rettenetes, az autó két véglete van... Túl érzékeny vagy egyáltalán nem. A pocsék irányítás mellé párosul az egyébként rendkívül jó sebességérzet, de sajnos a kanyarodás lehetetlensége miatt ez ugye most inkább hátrány. A Drift is felemásra sikerült, Te nagy nehezen eléred, hogy a verda fennmaradjon az úton, erre az AI egyszerűen beléd hajt, akkor is, ha melletted van még legalább 3 autónyi hely. Sajnos amennyire szerettem az első részt, annyira utálom a másodikat. A Belső nézet hiánya pedig kiábrándító, lehet úgy egyszerűbben lehetne irányítani. Mindegy, nem Érdekel valakit egy PC-s GRID2??? :D
37.
37.
amd33
#36: Teljesen egyet értek veled, plusz engem nagyon bánt ,hogy nincs belső nézet a kettőben nem is igen fogom tolni kipróbáltam de ennyi...
35.
35.
Oldskoolgamer
#23: W,A,S,D-vel tudod forgatni a kamerát.
34.
34.
Oldskoolgamer
Egy kis TRIVIA. Észrevette valaki a furcsaságot Okutamán? Mikor kiválasztod az egyik pályát "Mizu Mountain" az egyik szakasz ismerős lesz. Az Okutama Grand Circuit egyik sziklás szakaszát hasznosították újra mikor átkelsz a gáton. A sok hasonlóság után egy alagút után azonban rádöbbensz Okutama Grand Circuitnek nyoma veszett... Csak erdő van és egy víztározó "Okutama water facility". Tök furcsa.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...