Milyen lett volna a Darksiders III?

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 31.
  • Hír
Link másolása
Az IGN elkapta Joe Madureirát néhány mondatra, aki elárulta a magazinnak, hogy mit tervezett a Vigil a Darksiders harmadik részére... Például négyfős kooperatív módot az apokalipszis lovasaival.

A Vigil korábbi kreatív igazgatója, Joe Madureira az IGN-nek árulta el, hogy milyen lehetett volna a Darksiders következő része, ha azt a Vigil fejleszti.

"Mindig is abban bíztunk, hogy csinálhatunk egy négyfős kooperatív játékot, benne mind a négy lovassal" - kezdte, majd újra felemlegette azokat - az egyébként jól ismert - terveket, hogy Fury és Strife is játszható karakter lett volna előbb-utóbb a sorozatban. Szerinte egyébként sok rajongó csalódott, amiért nem ismerheti meg a másik két lovast.

A történet kapcsán csak kósza ötletek születtek, egyikbe sem ásták bele magukat különösebben. Az egyik szerint a lovasok megtámadták volna a poklot és Lucifert, hogy visszaszerezzék a szabadságukat, a másik pedig egy alternatív jövőben, az emberiség újjászületése után játszódott, ahol a lovasok halandóként tengetik a hétköznapjaikat.

Madureria szerint alapvetően inkább pénz- és időhiányban szenvedtek, technikailag nem nagyon akadályozta őket semmi. Az viszont biztos, hogy a kooperatív játéknál jól jött volna a next-gen konzolok teljesítménye, mert mint mondta, szinte lehetetlen lett volna négy játékos esetén olyan látványt produkálni, amit ők összeraktak.

Mint ismert, a Darksiders-jogokat a Nordic Games vette meg, a fejlesztőcsapat pedig a Cryteknél kötött ki. A Nordic-üzlet kapcsán még Madureria is bizonytalan, azt mondta "meglátjuk", mi lesz a végkimenetele a dolognak, és abban is bizonytalan, hogy részt venne-e egy folytatás munkálataiban.

12.
12.
adriano28
#9: dettó..
1nek jóvolt de olyan mint a legtöbb rpg játék alig van benne vmi újdonság
11.
11.
roli33
#9: Ami azt illeti nekem sem, valamiért nem is tudtam végigvinni. Pedig győzködtem magam, hogy tetszik, tetszik de hát annyira mégse.
10.
10.
moonborn
Áá,én abban bíztam hogy a következő két lovas is kap saját játékot,így lenne fer,és így mind a négy lovasról lenne egy külön sztori,aztán csináljanak coop-ot Darksiders 5ben ennyi :D
9.
9.
zsoze
nekem a 2.rész nm jött be valami kiveszett belőle...
8.
8.
Corran
Jól hangzik, de remélem hogy folytatják, nagyon szerettem az első kettőt.És még ez a sztori is jól hangzik, nehéz lesz megugrani, főleg az eredeti csapat nélkül, de bizakodó vagyok, hátha valami jó sül ki belőle.
7.
7.
Gora
Idáig csak az egyett toltam ki a 2 meg abbahagytam mível elakadtam de mind2 tetszett :D
6.
6.
2pacal
Szerettem mindkét részt...Tré lenne ha nem lenne folytatás...
5.
5.
DevilGamer
Hát jó lenne, hogy ha a pokolban harcolhatnánk a pokol kiéhezett, dühvel teli hordái ellen, 4 haverral mint a 4 lovas.
Tényleg jó lett volna/lenne.
4.
4.
Drazhar
Már a 2 után megmondtam, hogy tuti coop lesz a következőben (a mai trendeknek meglelően ugyebár) :D
Bár továbbra sem tudom sajnálni a címet, a folytatás nekem közel sem volt akkora élmény, mint az első játék.
3.
3.
aordog
Lehet, hogy hazudnak, de én most is a 2- vel jätszom a WII U- n.
Ja, és nem azért, mert unatkozom...azért mert egy nagyon jo game!!!!
1.
1.
GhostDog24
szomorúan olvasom egy zseniális történet, remek játékmenettel... tényleg nagyon sajnálom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...