A GRID 2 vezeti a brit toplistát

A GRID 2 kapásból a brit játékeladási toplista élén nyitott, ezzel régen nem látott magasságba lökte a Codemasterst. A Fuse viszont gyalázatosan leszerepelt, csak a harminchetedik lett.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#17
Csináltam egy fain Grid 2 Road Rage videót, csekkoljátok le! :)
http://www.youtube.com/watch?v=nBN5Mc7o7i4
#16
#11: Én nemtom neked mi nem megy, én egyből ráéreztem, mig a grid 1nél szokni kellett. Rögtön hardon kezdtem és nyertem is az összes versenyt, szerintem elég jól el lett találva az irányítás
#15
#13: Azt én sem értem, hogy ez miért hír Magyarországon, de azért az sokat elmond az itteni "videójátékos-kultúráról", hogy mindenféle korosztállyal találkozhatsz a boltokban, az egészen fiataltól az 60-70-es nagypapi-nagymamiig. Nekem az otthoniak után meglepetés volt hogy 40-es anyukák/háziasszonyok olyan kérdéseket tettek fel az eladónak, hogy abból leszűrhető volt, hogy maguknak veszik a játékot és tudják is, hogy mit akarnak. Akkor esett le az állam, mikor fültanúja voltam, hogy a nagypapa 60 fölött magyarázta az 14-15 körüli unokájának, hogy inkább a Bf3-at vegyék a Bo2 helyett mert ott több emberes a multi, motor-dzsip-tank-repülő-heli használat van benne és minimum 10-szer akkora mapok vannak benne. :D
#12
#7: Nem annyira! Az uncharted 3-bol is rengeteg fogyott
#11
De azt hogy milyen GYATRA EGY IRÁNYÍTÁSA van a GRID 2nek azt nem írják ...
#9
A fifa13 most 25 fontért kapható, szerintem azért ugrott meg ennyire. :)
#8
Haverom egy hónappal a megjelenés előtt játszott vele. (sajnos ő warezos). Amúgy engem a Lego Batman 2 super dc heroes döbbentett meg hogy mégmindig bent van a top 10-ben míg a Lotr nagyon hátul van.
#7
#6: vagy a last of us (bár only ps3 címként kicsi rá az esély)
#6
#4: + ja, van egy fogadásom, a jövőhéten a Remember Me fogja vezeti a brit toplistát. Lehet lottózni?
#5
mindig az új játék vezeti a brit toplistát....
#4
El lehet képzelni azokat a hatalmas számokat, ha a Fifa13 második, a dögunalmas szar, erős 70%-os Riptide a harmadik, amikor a Fifát kb a megjelenés után megveszik a foci melegek, meg akit érdekel, ilyenkor már nem is értem ki vesz Fifát?
#3
#2: Mi van ecsém ráz a villamossss???
#2
Far Vry meg AC elég jól tartják magukat :D
#1
Már megszoktuk, ami új az vezeti a listát.