Jelenleg nem készül új Battlefield: Bad Company

A DICE megerősítette, hogy jelenleg a teljes csapat a Battlefield 4-re koncentrál, nem készül náluk párhuzamosan egy újabb Bad Company. A "rossz társaság" legújabb kalandjaira még éveket várnunk kell.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#26
# 17.. A BC2 az egy külön sorozat mint aBTF3 mert ugye a Battlefield 1942 a battlefiel2 Battlefield 1942 és a battlefield 2142 az egy sorozat széria..Ugye a Battlefield 2 nek sok kiegészítője volt..Úgy mint a Battlefield3 omnak a Back to Karkad..A battlefield 2 folytatása a3 om.. A Battlefield Vietnam A Battlefield Bad Company és a 2 része megint külömbözik a előző szériáktól..És remélem hogy a harmadik része is nagyon jó lesz és el is várom hogy ugyan olyan legyen mint a 2..Élményes egyjátékos mód és történet!!
#25
#24: De igen, az a gond,, hogy leálltam veled "szópárbajolni"
#24
LtK
#23: Jézusom, te kajak menthetetlen vagy. Fordulj orvoshoz. Nem mindegy mit hozott fel? Egy értelmes ember ilyenen nem fog fennakadni. Szerintem egy pár COD-os ránézett a hírre, és a kommentekre, mégis csak te akadtál fent rajta. Nem érzed, kicsit se, hogy ott gondok vannak?
#23
#21: Akkor így mondom: a haverod miért pont a cod-ot hozta fel? Van fifa, NFS, meg stb stb stb...ez egyszeráűen fikázódás volt, te meg azért se látod be, mert én a cod oldalán állok. Ennyi
#22
#19: Hátő igen... elég szomorú hogy ezt ilyen lazán kijelentették, hogy a BF3 a BF4 demója... PFF. Szóval eladtak enkem egy demót 60 euróért, hmm... kérem vissza a pénzem...
#21
LtK
#20: És? Te komolyan ennyire fogyatékos vagy, vagy direkt csinálod?=D Ha meglátod a COD szót vérszemet kapsz és nem tudsz szöveget értelmezni? Leírom neked még egyszer nagybetűvel hátha felfogod AZ ÉVENKÉNTI KIADÁSRA GONDOLT! NEM FIKÁZTA az életed értelmét. Na remélem sikerült felfogni, na most pedig irány CODozni mert még itt trauma ér ha valaki ténylegesen elkezdi szídni =S
#20
#8: a haverod hozta fel először a codot, ne engem okolj.
#19
#17: Teljesen igazad van ! a BF3 mindenben felül múlja, mármint én a multira célzok,
mert a BF nem a kampányról szól, sajna az a sok dollárt a fejlesztők inkább a multira
fordíthatnák és akkor lehet, hogy a BF végre egy jól futó bugmentes játék lenne.
Ha akarok singlet, akkor tolok AC-t, vagy Metrot, stb... Egy dolog ami a BC2 jobb volt, az a késelés, amit sajna a BF3-ban csúnyá elbasztak !!! De ahogy a DICE mondta a BF3 csak demója a BF4nek, szóval reméljük most jobban sikerül összerakni a következőt hibál/bugok nélkül, mert sajna a BF3 hónapokig játszhatatlan volt, csak később sikerült patchekkel javítani úgy ahogy.
#18
#17: én imádom a bf3-at, de van benne 1-2 dolog ami nagyon is idegesítő : suppression - elismerem, hogy nagyon ötletes és hasznos is 1-2 szituációban. de nekem a recon az egyik kedvenc class-om szóval elég idegesítő tud néha lenni. hogy teljesen becélzom a fejét és 90 fokban arrébb megy a golyó. sokkal jobb lenne ha 1 válaszható dolog lenne mint pl a hardcore. vagy csak a látóviszonyokat befolyásolná.
#17
Nemtudom miben csalódtatok a bf3 ban ! Volt szerencsém játszani a BC2 vel, nemvolt rossz, sot jó volt, sokáig nyomattuk haverokkal, de mihelyt bekoszontott a BF3, azóta nálam telibeveri a BC2 ot, bármit is vegyunk figyelembe, minden sokkal jobb, mint bc2 ben !!! Nemtudom, hogy a sok ember miben csalódott, abban, hogy nemtudják játszani vagy low grafikán is akadozik ?! Más kifogás komolyan nemlehet a bf3 ellen, ez az én véleményem !!!
#16
Inkább csinálták volna a BC3-at. Nekem bejön a BF4 is csak a BCknek mindig is nagyobb színvilága volt és a hangulatuk is jobb volt. A Medal of Honorral meg ne próbálkozzanak, hagyják a francba.
#15
Ez szomorú:-(
#14
#10 Csatlakozom! Mai napig játszunk BC 2-vel. A BF 3 kicsit csalódás volt 1-2 hónapot futott. Rohadtúl remélem hogy a BF 4-et nem basszák el és nem csak parasztvakítást kapunk. A BC 3- at nem várom mert tutira tök mást csinálnak belőle, BC 2 nem lehet überelni.
#13
Még szerencse. Ha jön is, csak konzolon tegye tiszteletét, a PC port köpnivalóan f*s volt, az EA support hozzá nem értése pedig szimplán nevetséges. Nem beszélve arról, hogy kivettek a játékból mindent, ami a Battlefield 2-őt egyedivé és játszhatóvá tette, megfűszerezték egy kis marketinggel és voilá! Kész a mai "AAA+" játékok gyöngyszeme, amit elvakult fanboyok próbálnak védeni "má' pedig vannak benne járművek nem úgy mint a szar codban" szintű kommentekkel, Mielőtt nekem esnétek, mint becses kollégánk tette a #8-as kommentben, Call of Duty-nak az új részeit sohasem próbáltam, ezzel viszont játszottam. És megbántam. Nagyon.
#12
#8: pontosan.
#11
Sajnálom, mert az egyik kedvenc játékom, de tudok váni.
#10
Kíváncsi vagyok a BF4-re, de most nem fogom már megvenni első nap. A BF3 elég nagy csalódás volt. Alig játszottam vele pár hónapot. A Bad Company 2 sokkal jobb volt. Azzal évekig játszottunk.
#8
LtK
#5: Nem is lenne igazi egy BF-es hír ha a magadfajta, holtkóros CODfanboy nem szólna bele.
1. SZERINTED nem éri utol.
2. Barátunk itt az évenkénti kiadásra gondolt (szerintem) és nem fikázni akarta.
#7
#6: akkor az nem mostanàban lesz XD