GRID 2 - rajongók hozták el a cockpit-nézetet

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 3.
  • Letöltés
Link másolása
A Codemasters szerint a játékosok mindössze öt százaléka nyomult műszerfalas nézettel a GRID első részben, így a folytatásban már ki is vágták ezt a kameraállást. Tehetséges modderek viszont orvosolták a problémát.

A GRID második részéből hiányzik a cockpit-nézet - ezen nincs mit szépíteni. A rajongók hiába kötötték az ebet a karóhoz, a Codemasterst viszont nem érdekelte a "probléma", mondván a játékosok csupán öt százaléka nyomult műszerfalas nézettel a GRID első részében, így a folytatásban hiába is keresünk ilyen kameranézetet. A tehetséges modderek viszont a saját sarkukra álltak.

Intenzív munkájuknak köszönhetően, PC-n már választhatunk cockpit-nézetet is. A mod még fejlesztés alatt van, s egyre ütősebb lesz. Ha a kisebbséghez tartozol, s minden vágyad, hogy a pilóta szemszögéből kövesd a versenyeket, látogass el a Race Department fórumára.

36.
36.
Dyingsoul
Csináltam egy fain Grid 2 Road Rage videót, csekkoljátok le! :)
http://www.youtube.com/watch?v=nBN5Mc7o7i4
35.
35.
NereusLaceee
Egyenlőre kissé darabos és homályos, de biztos vagyok benne hogy javítanak majd rajta. Hajrá, szerintem jó kezdeményezés... GRID belső nézet nélkül... nem hittem volna hogy megteszik.
34.
34.
kharami
#32: Oké de legalább VAN amit a drága fejlesztők bsztak belerakni! Bocs ha rondán fogalmazok, de kiadnak egy félkész vackot, erre jön egy modder akinek gondolom nem fizetnek súlyos dollár tízezreket és összedob sec pec alatt egy ilyet, ami oké nem tökéletes, de nem is a végleges verzió! A kedves Codemasters meg eladja sok ezerért ezt a vackot és a cockpit hiányát azzal magyarázza, hogy nem fért volna bele és amúgy is minek.....! No komment! De azért a csöves liveroute ot van mi a búvalbszott bélést belerakja! Hát aki ezt megveszi az ugyan olyan hülye, mint aki a mostani NFS vackokat vásárolgatja! Bár ők tudják hova rakják a nehezen megkuporgatott pénzüket, de én biztos nem egy ilyen fospuskára fogom elkölteni!
33.
33.
kharami
#31: Na az ó magyar!XD Szakadok az ilyen hazafikon!XD Elárulom olyan, hogy magyar nincs!;) Max igy " magyar ";)
32.
32.
Quent1n
#29: Hagyjuk már ezt az örüljetek, hogy van dumát... Attól még ha neki nem tetszik szíve joga elmondani. Attól mert valamit ingyen kapsz attól még lehet vacak bármennyi munkát is fektettek bele SAJNOS..

Szerintem nem nagy szám de biztos vagyok benne, hogy lesz még fejlődés.
31.
31.
aordog
Ha egy magyar sérteget, akkor megsértödöm, de töled fel sem veszem!
30.
30.
Batman
Gondolom tényleg drága lehetett a moddereknek megcsinálni... SZAR DUMA CODEMASTERS.
29.
29.
kharami
#27: Te egy irdatlan ritka nagy barom vagy! De már ezt jópár hozzászólásod bizonyítja a nfs rivals os témánál is! ÖRÜLJETEK HOGY VAN, hamár a lusta senkiházi fejlesztők megint kiadtak egy félkész szemetet!
28.
28.
SODor
"mondván a játékosok csupán öt százaléka nyomult műszerfalas nézettel a GRID első részében" persze, mert egy használhatatlan fos volt a belső nézet... jobbra kellett volna megcsinálni és akkor talán használták volna.
27.
27.
aordog
Lustasägbol!
Ez a rajongoi cockpit nézet olyan, mint halotnak a csok! Szerintem, hogy a kormäny ott van az semmit nem jelent. Ennyi erövel kivägom egy kartonbol és a TV elê teszem.
Az igazi belsö nézetben, ami a pilota szemszögêböl van...több dologra figyelni kell.
A szélvédö tükrözödésêre, a viszap. és a holttér meglétére, a motorhäztetö megjelenítésére ( mert ugye, valamelyik kocsinäl läthato), a pilota viselkedésére ( kézjäték) és még biztos van egy pär dolog, amit kihagytam.
Ez így semmi mäs, mint egy függöny behuzäsa az amugy is sötét szobäban!
26.
26.
Én azt nem értem, hogy ahogy haladunk előre az időben, 2013-ban miért nem rakják bele az összes nézetet? Nem elfér? És ha csak 5% nyomja, akkor 5%-kal kevesebb játékost hódítunk meg, merő lustaságból?
25.
25.
Oldskoolgamer
Ebben a belső nézetben csak az a vicc hogy, aki játszott a Toca Race Driver 2-vel az emlékszik talán, hogy ott a belső nézet az "el volt feketítve". Lényegében úgy láttuk picit a dolgokat mintha műszerfal tetejére raktuk volna a kamerát, vagy fejmagasságban lógatták volna le a kamerát közel a szélvédőhöz. Később hasonlót használt PSP-n a Gran Turismo.. A TRD2-vel kapcsolatosan a történet iróniája az volt hogy még realisztikus is volt a dolog. A kormányt ugyanis nem láttad a képernyőn. Így viszont ha kormányt használtál reális volt hiszen miért lenne 2 kormány. Egy mai nagyobb monitoron meg főleg jól mutat. Megoldhatta volna így is a Codies és sokat nem kellett volna lemodellezni a belsőből.
24.
24.
Quent1n
Kíváncsi lennék, hogy jött ki az az 5% de különben meg lényegtelen. Egy autós játékhoz igenis tartozzon hozzá a belső nézet. Főleg, hogy a Codies marha jókat tud csinálni. Szomorú, hogy a moddereknek kell erre megoldást találni..
23.
23.
Cooper911
#18: Nálam is az döntött.
X360-on meg felejtsd el ezt a szutykot. A Forza Horizon 1000x jobb.
22.
22.
JackBauer
#18: én is megvettem volna ha van belsp nézet, de így marad az első rész
20.
20.
Torque
#18: Neked majd jön a 10 dolcsis DLC-ben
18.
18.
jardo
Nálam kimondottan az döntött a játék meg nem vásárlása mellett, hogy kimaradt belőle a cockpit nézet, pedig egyébként érdekelt volna a játék. Ráadásul én X360-on játszom, szóval ezzel a moddal sem vagyok beljebb. Köszi, Codemasters, akkor majd inkább másra költöm a pénzem.
17.
17.
markoci555
kemény, akinek kell az megoldja :))) de tényleg, ha egy moddal ennyi elérhető, mennyibe lett volna belerakni alapból egy kicsit jobbat? semmi
16.
16.
KENKILL
Hát én csak ezért nem vettem meg a játékot, örülök, hogy így utólag készül ilyen mod. Azért érdemes elgondolkodni ilyenkor, hogy hová jutott a játékipar. 5% bevételről lemondtak csakhogy ezt a tényleg minimális munkát megspórolják, gratulálok. Megvenni ezután sem fogom már csak ezért se - és mert elég nagy csalódás az első részhez képest. Remélem hamar meglesznek ezzel a moddal!
15.
15.
xinosz
#12: Ha a falon átmész még valahogy, de az az alsó mit csinál, felrobbant és szupernóva lett belőle? Ezen jót röhögtem, kösz a linket! :D
13.
13.
kharami
Kb ennyi lett volna belerakni a fejlesztőknek is! Pfff nevetséges, hogy mennyire félkész szarokat adnak ki manapság, persze tisztelet a kivételnek!
12.
12.
jimday
nesze neked Grid2. Inkabb ezt nezzetek milyen csodalatos jatekot alkottak a fejlesztok:
http://youtu.be/L1u-ykewBBQ

ui: Ma keszult
11.
11.
Grabowsky30+
Respect a készítőknek (már a mod készítőinek)! Sajnos ezen a Grid2-n ez sem nagyon fog dobni, ez egy gyenge játék lett, köze nincs a pálya autózáshoz a fizikájának, a játék maga annyira egyedi, hogy sokszor nem tudod megállapítani, hogy most a dirttel vagy a griddel játszol! Egy ilyen reklám hadjárat után ezt a jó indulattal is csak közepes játékot kiadni, hát.............
10.
10.
xinosz
#8: Na, azért nem hiszem, hogy belebuktak volna egy cockpit nézetbe, azért mégis csak egy szimulátor féleségről, vagy mi a fenéről van szó. Egy nyavajás Driverbe is raknak belső nézetet, hát ebbe is bőven illett volna! De hát szegényeknek biztos nem fért bele a kölcségvetésükbe, de hát nem is csoda a sok warez miatt, mindig ez a fránya warez, meg ez a rengeteg viszonteladás...! xD
9.
9.
gyerecske
Nekem is nagyon hiányzik a belső nézet, ráadásul az elsőben még tényleg jó is volt,használható, szép, nem úgy mint a legtöbb autós játékban.Ezen az 5%-on meg is lepődtem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...